donderdag 15 oktober 2015

Kinderstoel vitra

Alle babyspullen tegen de laagste prijzen. Bestel Vitra Kinderstoel bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 800. Bekijk Vitra Kinderstoelen , vergelijk prijzen bij de beste aanbieders en bestel direct! Direct inspiratie en advies van onze interieurspecialisten.


Jong geleerd is oud gedaan.

Met de kinderstoelen van Vitra maak je namelijk ook kinderen enthousiast voor design. Je kan er niet vroeg genoeg bij zijn. De Vitra kinderstoelen hebben een speels uiterlijk en zijn er in veel vrolijke en frisse kleuren. Precies de dingen waar kinderen van houden.


De Eames Elephant kinderstoel van Vitra is gemaakt van polypropeen (kunststof), en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De stoel is centimeter bree 7centimeter diep en 4centimeter hoog. De Vitra Panton Junior kinderstoel is ontworpen door Verner Panton.


De Panton Junior Kinderstoel van Vitra is gemaakt van polypropeen (kunststof), en heeft een matte afwerking.

Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De stoel heeft een breedte van 3centimeter, een diepte van 4centimeter en een hoogte van 6centimeter. Elephant is een originele kinderstoel van Vitra met het uitzicht van een olifant. Vitra Kinderstoelen vind je op fonQ Gratis verzending vanaf € Voor 23:bestel morgen in huis Ook avondbezorging Shop de collectie!


Vitra combineert de creativiteit van toonaangevende designers van over de hele wereld met de technische kennis van Vitra en ontwikkelt op die manier geweldige producten en concepten. Betaalbare accessoires van Vitra zijn de Toolbox en de Uten silo. De miniaturen collectie van Vitra mag je ook niet missen en is een reis langs vele designklassiekers. Geïnspireerd op Charles Eames kinderstoel.


Diverse kleuren op voorraad. Dé Vitra webshop van Nederland. Op zoek naar Vitra kinderstoelen? Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Bij Vitra gaat design haarfijn samen met praktisch.


Niet alleen voor de kleintjes, maar ook ouders zijn de kinderstoelen van Vitra een pracht voor het oog. Geschikt voor elk (modern) interieur en ongelooflijk comfortabel. De Panton kinderstoelen van Vitra zijn in één stuk gegoten en gemaakt van kunststof. Met zijn vrolijke en levendige kleuren is de Panton Chair een erg populaire stoel bij kinderen om te zitten, maar ook om mee te spelen.


De Eames Elephant Plywood kinderstoel van Vitra heeft een hoogte van 4centimeter, een breedte van centimeter en een lengte van 7centimeter.

De olifant is gemaakt van multiplex met Amerikaans kersenhout dekfineer. Mooie design stoelen vitra panton junior kinderstoel drie stuks. Perfect voor de kinderkamer of speelhoek en geheel in stijl met jouw interieur.


Deze populaire stoelen zijn zeer geliefd onder kinderen vanwege de speelse uitstraling. De stoelen zijn tevens stevig, zodat ze wel een stootje aan kunnen wanneer kinderen ermee spelen. Alle kinderstoelen zijn in vrolijke kleurtjes verkrijgbaar. De eames kinderstoel heeft precies hetzelfde uiterlijk als de populaire grotere versie.


Houten poten, een kunststoffen kuip en het kenmerkende zwarte staal tussen de poten. Door het staal heeft de kinderstoel eames een speelse uitstraling, die het bij kinderen goed doet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts