dinsdag 20 oktober 2015

Bamboe bestek

Bestel jouw bamboe bestek voordelig online! Voor 13:besteld is vandaag verzonden! Bamboe vork, lepel of mes. De Goedkoopste Disposables Online! Meer geluksmomentjes thuis.


Maak van jouw huis jouw thuis.

Ontdek ons unieke woonassortiment online. Alle bestek vind je op beslist. Duurzaam biologisch afbreekbaar bestek van bamboe kopen? Deze set bevat een lepel, een vork en een mes. Het bestek is niet vaatwasser bestendig, maar het bestek is prima schoon te maken met water en zeep.


Het bestek bij Green Jump, zowel voor kinderen als volwassenen, is gemaakt van verschillende veilige materialen zoals bamboe of siliconen. Het voordeel van deze materialen is dat ze geen schadelijke stoffen af kunnen geven op je eten of op jou. Verkoop bamboe bestek mes, vork en lepel harde bamboe.


Natuurlijk en biologisch afbreekbaar materiaal.

Het bestek is licht, maar sterk en daarom perfect voor onderweg: in de trein, uit kamperen, een picknick of een leuk feestje, mee naar kantoor of school. Het bestek wordt beschermd door een leuk hoesje gemaakt van kurk of biologisch katoen. Het hoesje bevat een koperen knopje om het bestek veilig in het hoesje te houden.


Mooie bamboe bestekset van duurzaam en ecologisch bamboe voor volwassenen. Setje bestaande uit vork, mes, en lepel. Het bamboe bestek is handgemaakt, volledig van bamboe en zonder gebruik van verf of chemische stoffen geproduceerd. Fair Trade geproduceerd in Vietnam en China.


BAMBOE IN PLAATS VAN PLASTIC! Deze mooie bamboe bestek set is ideaal om mee te nemen op reis, naar school of naar je werk! De lades zorgen voor je bestek en voorkomen dat ze krassen of andere beschadigingen krijgen in de lade.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Bestek koop je eenvoudig online bij bol. Ruim assortiment online bestellen! Perfect passend bij het bamboe Biobu servies van Ekobo, dit bamboe bestek. De set bestaat uit een lepel, vork en mes en is verkrijgbaar in de kleuren blauw, oranje, roze, groen en wit.


Niks komt zo dicht in de buurt van puur eten als eten met je eigen bamboe bestek. Met het linnen opbergzakje heb je altijd een plekje voor jouw bestek. Daarom is het bestek ideaal als je onderweg bent.


Een mooi zero-waste alternatief voor plastic wegwerpbestek!

Horeca Groothandel Veluw: Dé Horeca Groothandel voor Non-Food Horecabenodigdheden en Horeca Apparatuur. Tevens specialist in Horeca Inrichtingen. Ze zijn vaatwasserbestendig, niet geschikt voor de magnetron. Gemaakt van 1 natuurlijke stoffen en vrij van bpa, weekmakers en andere schadelijke stoffen. Zuperzozial heeft nu eindelijk ook bestek passend bij het prachtige bamboe servies.


De set wordt geleverd aan een karabijnhaak zodat je het ook op kunt hangen in de keuken, caravan of aan een rugzak bijvoorbeeld. NIEUW bamboe bestek van Zuperzozial! Dagen bedenktijd gratis retourneren 250.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts