dinsdag 20 oktober 2015

Medical hoofdkussen

Hoofdkussen voor een Buikslaper? Overtrekken, Hoeslakens en meer! Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Met een Auping Kussen Kies jij Voor Slaapcomfort op het Hoogste Niveau.


Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten.

Hierdoor heeft het hoofdkussen een opstaande ran waardoor je wat ‘hoger’ ligt en de nekwervels beter ondersteund worden. Dit Medical hoofdkussen heeft bovendien een comfortabele vulling met een gemiddelde stevigheid van anti-allergische gesiliconiseerde 3D holle polyester vezel. Dit Snoozing Medical synthetisch hoofdkussen heeft een vulling van 1 anti-allergische gesiliconiseerde holle polyester vezel. Het hoofdkussen heeft een medium stevigheid en is specifiek voor de zij-slaaphouding.


Het Medical Box Pillow hoofdkussen met de unieke bolletjes vezelvulling geeft je het comfort van dons met de praktische eigenschappen van synthetisch: antiallergisch, wasbaar en uitstekende vochtregulatie. De tijk is gemaakt van 1 zachte katoen. Vanaf €gratis levering dagen omruilgarantie op Matrassen.


Toont alle resultaten Aanbieding!

De maatvoering van de hoofdkussens bedraagt 60×cm. Verkies je een synthetisch, latex, donzen of traagschuim hoofdkussen ? Het Decupré hoofdkussen wordt als uitermate comfortabel ervaren door het unieke. We helpen je graag je ideale kussen kiezen. Met de perfecte hoogte, vulling en hardhei zodat het je lichaam - samen met je matras en lattenbodem of boxspring- optimaal ondersteunt. Met het Medical hoofdkussen wordt u ontspannen en uitgerust wakker.


Dit kussen geeft op alle zijden een gelijkmatige en perfecte ondersteuning voor uw nek, schouders en rug. Deze vulling is uitneembaar, waardoor u het kussen helemaal af kunt stellen naar uw eigen wens. Een goed kussen, zoals het Snoozing Medical kussen voor zijslapers, kan precies de juiste hoeveelheid ondersteuning bieden, terwijl het ook een zachte, comfortabele rustplek voor je hoofd biedt, waardoor je heerlijk kunt slapen. Gratis verzending en 24u levering! Bel ons als u advies wilt over de kwaliteit die bij u past.


Wij zijn marktleider in de gezondheidszorg met onze gepatenteerde traagschuim matrassen en kussens en dus specialist op het gebied van gezond slapen. Wij bieden ook een lijn van matrassen en hoofdkussens aan die worden gekenmerkt door hun vermogen om zich aan u aan te passen, geschikt voor elk lichaam en ook nog eens circa voordeliger. De blauwe brandvertragende ademende hoes is vervaardigd van polyester met een PU coating die niet kraakt. Een comfortabel hoofdkussen , waarbij de dikte van het hoofdkussen naar eigen wens kan worden aangepast.


De structuur van het hoofdkussen , levert naast het slaapcomfort, een positieve bijdrage aan het makkelijker positioneren van cliënten in bed.

Na verloop van tijd verliest een hoofdkussen zijn veerkracht en dus ook de benodigde ondersteuning. Druk je kussen helemaal in met je handen, herstelt het kussen maar tot halverwege de oorspronkelijke hoogte? Dan is het aan vervanging toe. Een te hard of te hoog hoofdkussen Slaap je al een tijdje op een hard kussen en wordt je wakker met nekpijn?


Traagschuim kussens, natuurlijke traagschuim hoofdkussens en zitkussens van Royal Health Foam. Sleeptime Medical Box Pillow hoofdkussen. Een boxkussen zorgt voor de perfecte houding. Deze hoes is gemaakt van de MMC 1PU, een polyurethaan op een bi-elastisch weefsel. De hoes is afneembaar en separaat te wassen omdat het kussen is voorzien van een binnenhoes.


Het nekcomfort kussen is specifiek ontworpen om de vorm van hoofd en nek nog beter te kunnen volgen. Vergelijk meer Kussens aanbiedingen op Beste. Deze perfecte ondersteuning staat garant voor een comfortabele nachtrust.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts