donderdag 22 oktober 2015

Riviera maison driftwood

Voor 23:bestel morgen in huis. Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem. Direct inspiratie en advies van onze interieurspecialisten.


Shopping bag (0) Your shoppingbag is empty;. Zo goed als nieuw Ophalen. De basis is van populierenhout, de top, deuren en lades van oude houten schuurdeuren. Ontdek onze meubelen en accessoires.


Bekijk alles met riviera maison driftwood ! Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Riviera maison driftwood

Heeft u bijvoorbeeld een modern en strak interieurstijl? Kies dan ook voor een moderne kast in de woonkamer. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Laat je inspireren door al onze topmerken en ervaar het gemak van Wehkamp. De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf.


Na het inlijmen van de kale muur (verwijder het oude behang) kunt u het gemakkelijk aanbrengen. Deze coffeetable is ideaal als bijzettafel naast de bank. De uitgebreide collectie biedt een mooi meubel passend bij iedere zithoek, niet alleen praktisch voor uw tv, maar ook met voldoende opbergruimte voor andere items. Het bovenblad en de deurtjes zijn gemaakt van oude houten deuren, waardoor ieder meubel zijn eigen karakeristieke uitstraling krijgt.


Riviera maison driftwood

Gratis bezorging Achteraf betalen dagen retour JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Deze End Table is ideaal als bijzettafel naast de bank. Dit duurzame Vliesbehang is gemakkelijk in gebruik.


Geschikt voor in de keuken en de hal, net als in de woonkamer bij de bank en de salontafel. Voor 16:bestel morgen in huis. Driftwood Minichest of Drawers.


Shop Rivièra Maison tijdens de Sale bij de Bijenkorf en ontvang tot korting! X-Mas SALE bei Villa Riviera ! Rabatt auf ALLE Möbel von Riviera Maison - nur für kurze Zeit ! Der Rabatt wird im Warenkorb automatisch abgezogen und gilt nur auf Möbel! Wijnkast van Rivièra Maison. In deze kast is plek voor in totaal flessen!


Met in de bovenste vakken plek voor je speciale wijnen met chic etiket. In de lade is plek voor stoppers en openers: handig! Lees hier alle actievoorwaarden. Dit maakt de tafel stoer en robuust, de poten ogen dankzij de romantische vormen landelijk.


Riviera maison driftwood

De kast is gemaakt van een combinatie van robuust stoer en strak wit hout. Plaats mooie woonitems en een spiegel op dit dressoir en het plaatje is compleet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts