woensdag 28 oktober 2015

Groothandel schilderijen

Ontdek ons aanbod en bestel online! Bestel gemakkelijk uw kunst bij Trendykunst om uw woning helemaal eigen te maken! Alle schilderijen zijn direct leverbaar en bestel je eenvoudig en snel online.


De grootste collectie spreien vind je hier! Spreien tegen de laagste prijzen.

Het mooiste aanbod aan kunstwerken. Bekijk onze site voor de opties! Gemaakt door échte creatieven. Groothandel schilderijen en wanddecoratie.


In onze groothandel vindt u schilderijen en wanddecoratie. We onderscheiden ons door eigen collecties en actuele stijlen. Deze stijlen ontwikkelen we zelf.

Daarmee bent u verzekerd van wanddecoratie die verkoopt. We produceren daarom ook altijd zelf. Gave specials is een groothandel in schilderijen , die uitsluitend levert aan de vakhandel.


U kunt enkel een account aanmaken als vakhandel, klik op account en ga verder bij aanmelden als nieuwe klant. Mocht u als consument interesse hebben in onze schilderijen. Als u een schilderij groothandel of distributeur bent, heeft u geluk! Artisoo biedt de meest waardevolle groothandel dienst (Chinese schilderijen , olieverf reproducties op doek, en op maat gemaakte schilderijen ) voor groothandel distributeurs, hotels, galerijen, restaurants en interieurontwerpers in grote hoeveelheden.


U kunt vellig online uw canvas schilderij en andere producten kopen en betalen met ideal, PayPal, overschrijven per bank of onder rembours. Schilderijen online kopen is eenvoudig en vellig bij de schilderijen Art. Voor de inkoop van verschillende partijen met fotolijsten of schilderijen kunt u terecht op onze webshop.


En zullen tussen de feestdagen door zijn we natuurlijk gewoon geopend. We hebben voorts een lijstenmakerij en een ruim assortiment in lijsten en spieramen. We kunnen werkelijk bijna alles voor u inlijsten zoals voetbalshirts, foto’s, losse doeken, prints etc.


De randen van het schilderij worden meegeschilder het schilderij wordt tevens voorzien van een ophangsysteem. Als groothandel leveren we uitsluitend aan bedrijven op interieur- en woongebied.

Voor deze wandobjecten wordt alleen metaal gebruikt. Het 3D-effect en de blanke lak maken de schilderijen van metaal tot een bijzondere én betaalbare kunstvorm. Elk metalen schilderij kan buiten worden gehangen maar beperkt wel de levensduur van het kunstwerk. Wil je echt een uniek werk kopen? Werken voor in iedere ruimte.


Online te bestellen in verschillende formaten en materialen. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Bij schilderijengroothandel. Naast het groothandel voordeel kunt u altijd veilig online schilderijen kopen. OIns systeem werkt snel en afgescherm zo kunt u zonder zorgen schilderijen bestllen voor uw bedrijf of instelling.


Online schilderijen bestellen maken wij makkelijk. Kies voor de schilderijen die gemaakt zijn in samenwerking met uitzonderlijke kunstenaars. Handgeschilderd schilderijen zijn voor traditionalisten en zoekers naar moderniteit.


U kunt bij ons zowel rijke kleuren als zwart-wit schilderijen bestellen. D metaal schilderijen , schilderijen op hout of aluminium, inlijstingen en nog veel meer. Met heel veel thema’s: Hollandse meesters, collecties met bloemen en dieren, dikke dames schilderijen , Art-prints.


Online huis en tuin decoratie interieur woonaccessoires beelden groothandel Nederland en Belgie. Onze canvas glas schilderijen zijn te verkrijgen in verschillende formaten, waaronder uiteraard de populaire drieluik en vijfluik varianten. Artworxs is het juiste adres voor u. Wij zijn een groothandel in spiegels, wanddecoratie, schilderijen , posters, inlijstingen en woonaccessoires. Tevens zijn wij een goede partner voor projectinrichting en kunnen wij van grote waarde zijn op interieur en styling gebied. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen.


Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederlan België en Duitsland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts