woensdag 26 juli 2017

Wekkerradio digitaal

Specialistisch advies nodig? Bekijk het brede assortiment Kalenderklokken van Hulpmiddelwereld. Klok met datumaanduiding kopen? Bestel uw Kalenderklok in de webshop.


Als je de dag zonder muziek of sprekers wilt beginnen, dan kies je voor een alarmklok met sluimerfunctie. Met zo’n wekkerradio ontvang je meer radiostations dan met FM en heb je minder last van ruis.

Naast de standaard wekkerradio ’s bestaan er ook wake-up lights die je op een natuurlijke manier wekken doordat ze de zonsopgang nabootsen. Digitale FM-tuning van voorkeurzenders. U hoeft alleen maar af te stemmen op de zender die u wilt instellen als voorkeurzender en de voorkeurknop ingedrukt te houden om de frequentie op te slaan.


Verslaap je nooit meer en schaf een goede wekker aan waarvoor deze bedoeld is: jou zo fijn mogelijk wakker maken! Bij Blokker zijn er verschillende wekkers te koop die bij vrijwel alle behoeftes passen. Denk aan een wekkerradio , een Wake-up Light wekker of de vergelijkbare daglichtlamp. Onder de digitale wekkers bevinden zich diverse projectiewekkers: wekkers die de tijd op de wand of op het plafond kunnen projecteren. Zo kunt u zelfs diep in de nacht eenvoudig en snel zien hoe laat het is.


Van ieder merk een digitale wekker.

Wij hebben een ruim aanbod digitale wekkers in alle soorten en maten. Het principe van een wekkerradio is eenvoudig: je stelt de tijd en de wektijd in. Je kunt ervoor kiezen dat de radio meteen begint te spelen of voor een beeper.


Meestal zit er wel een snoozefunctie op en uiteraard een schermpje waarop je ook in het donker de tijd kunt aflezen. Een wekkerradio is een elektrisch accessoire waarmee je niet alleen kunt luisteren naar de radio, maar waarmee je ook op een muzikale manier of via een zoemer wakker wordt gemaakt. Hij geeft ook het uur weer, zelfs in het donker. Gebruik je ‘m niet om gewekt te worden, dan wel om ’s nachts in één oogopslag de tijd te kunnen zien! Neem de wekkers van Braun: op de digitale Braun wekkers is de tijd gemakkelijk af te lezen door het duidelijke LCD display.


Een goede wekker is voor veel mensen onmisbaar. Is je wekker kapot of om een andere reden aan vervanging toe, dan kun je op deze pagina eenvoudig veel soorten wekkers vergelijken. Filter bijvoorbeeld op goedkope wekkers met een analoge of digitale tuner, wel of geen snooze-functie of dubbele wektijd en bekijk het aanbod per merk. Voor 22:bestel morgen in huis! Trendy wekkerradio voor de echte autoliefhebber!


Deze wekkerradio is voorzien van een fm-radio. Je komt je bed liever niet meer uit bij het luisteren naar de digitale wekkerradio van Soundmaster. Een mooi helder en dimbaar display zorgt voor de juiste uitstraling. Met zijn dual alarm functie kun je op twee tijden gewekt worden doormiddel van een signaaltoon of je favoriete radio zender.


Als je nog even wilt doorslapen kun je twee alarmen instellen of gebruikmaken van de sluimerstand.

Je kunt eenvoudig voorkeurszenders instellen en de cijfers op het scherm zijn goed leesbaar in het donker. Top best verkochte wekkers bij Coolblue. Dankzij vijf digitale voorkeuzestations vind je eenvoudig waar je naar wilt luisteren en dankzij de meegeleverde back-upbatterij kunt u de radio overal mee naartoe nemen.


Zo kun je digitaal radio luisteren via computer, tablet, mobiele telefoon of tv set-top-box, en sinds enige tijd ook digitaal via de ether.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts