vrijdag 21 juli 2017

Tegen inkijk ramen

Dan is het tijd om actie te ondernemen en anti- inkijk raamdecoratie voor de ramen te hangen. Wat de mogelijkheden zijn, laten we in dit artikel zien. De mogelijkheden zijn wat betreft anti- inkijk raamdecoratie eindeloos. Inkijkwerende folie is tevens goed om UV-straling tegen te gaan Inkijkwerende folie is een folie welke eenvoudig aan te brengen is.


Bij de inkijkwerende folie wordt een duidelijke plakinstructie bijgevoegd waarin stap-voor-stap uitgelegd wordt hoe u de folie moet aanbrengen.

Maar wat doe je tegen inkijk zonder dat je lichtinval verliest? Raamfolie, een makkelijke oplossing tegen inkijk. Op zoek naar privacy voor de badkamer of keuken? Raamdecoratie kan ook gewoon in de badkamer!


Er zijn verschillende producten met een speciale coating tegen vuil, vocht en bacteriën. Bovendien handig voor de keuken, waar raamdecoratie snel vet wordt. Het privacy-folie op deze pagina werkt perfect tegen inkijk !

Kies voor een smalle strook van centimeter op je ramen of als je je gehele ramen wilt blinderen voor het brede raamfolie van Aslan. Voor alle producten geldt: vandaag bestellen, morgen in huis! Anti inkijk folie of privacy folie is er voornamelijk op gericht het zicht van buiten naar binnen te belemmeren c. In iedere ruimte waarbij het niet wenselijk is dat er naar binnen gekeken wordt, vindt deze folie een toepassing.


Door middel van anti inkijk folie verhoogt u de privacy en houdt u ongewenst inkijk tegen. Hierdoor kunt u snel en eenvoudig uw ramen voorzien van deze uitstekende inkijkwerende folie. Bij al onze raamfolie wordt een duidelijk plak instructie geleverd die u begeleid tijdens het plakken van uw inkijkwerende folie. Dit glasfolie zorgt er namelijk voor dat heel veel warmte van de zon niet je woning in trekt, maar wordt tegen gehouden.


Het is een voordelig manier van zonwering. Hoe gezellig buren ook kunnen zijn, soms wil je graag wat privacy. Natuurlijk kun je grote potten en vazen in het kozijn zetten, maar je kunt ook raamfolie kopen. Door een mooie strook raamfolie op ooghoogte te plaatsen, houd je eenvoudig nieuwsgierige ogen buiten. Grote ramen zijn prachtig en bieden u veel daglicht in uw woning.


Een nadeel is dat er veel naar binnen wordt gegluurd. Wat doe je tegen inkijk zonder dat je lichtinval verliest? Wij bieden u verschillende mogelijkheden voor raamdecoratie tegen inkijk.

Heeft uw raam niet de standaard maten? Je voorkomt de meeste inkijk als je raamfolie tussen de en meter opplakt, want dat is voor de meeste mensen de kijkhoogte. Heb je last van hitte in de zomer, dan is zonwerende raamfolie misschien een goed idee. Die houdt een groot deel van de hitte van zonnestralen tegen. Shutters zijn een soort deurtjes die voor de ramen zitten.


Misschien ben je ze wel eens tegengekomen in een vakantiehuisje, want in zonnige gebieden worden deze vaak gebruikt. Glurende voorbijgangers zijn echter lang niet altijd prettig. Gelukkig kun je hier zelf wat aan doen. Ben je op zoek naar raamdecoratie tegen inkijk , maar wil je toch blijven genieten van lichtinval?


In deze blog leggen we je graag diverse opties tegen inkijk uit. Het anti inkijk folie wordt ook wel privacy folie genoemd. Dit is vaag en zal al bij een afstand van 10cm nog minder worden. Met gordijnen is de inkijk snel opgelost, maar dat is voor overdag natuurlijk geen optie. Wij geven je hier een paar praktische tips om de inkijk bij het raam op te lossen.


Er zijn manieren om de inkijk te beperken en die zijn meestal zeer betaalbaar. Soms geven ze uw huis zelfs een verbeterde uitstraling. Als u een vensterbank heeft dan is het plaatsen van bloemen een leuke en praktische oplossing tegen pottenkijkers.


Het verrijkt uw huis met kleur en lekkere geuren. Zoekt u glas tegen inkijk waardoor u meer privacy krijgt? Vrijwel dagelijks krijgen we mensen aan de telefoon met de vraag of wij glas hebben om overlast door inkijk tegen te gaan of te verminderen. Dan biedt een glas in lood raam, al dan niet uitgevoerd in kathedraalglas, een prima oplossing tegen INKIJK.


Kathedraalglas laat veel licht door, maar men kan er niet doorheen kijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts