donderdag 13 juli 2017

Groen retro behang

Groot aanbod Retro Behang met de Laagste Prijsgarantie. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Dan biedt retro behang de perfecte uitkomst. Binnen een handomdraai breng jij met een nieuw behang de ware ‘Studio 54’ vibe in jouw woning.


De typische retro print is geometrisch en bestaat uit de leukste kleuren als beige, (oker)geel, paars, bruin, groen en niet te vergeten oranje. Breng het retro gevoel van vroeger terug in uw woonkamer met retro behang.

Retro behang kan uw woon- of slaapkamer een gezellige en authentieke sfeer geven. Kies uit ons ruime assortiment en koop uw behang online! Eijffinger behang al jaren koploper op het gebied van behang trends, met als absolute topcollectie Pip Studio behang. Retrovision en nog veel meer retro motieven.


Gratis verzending vanaf euro. Kijk rustig rond en geniet van het geweldige behang van De Mooiste Muren. Online retro behang kopen. Filter het behang bijvoorbeeld op prijs, merk, style of design.


Retro staat voor het teruggrijpen op producten en ontwerpen uit het verleden bij het ontwerpen van een product.

De vormgeving van nieuwe producten is niet zozeer een kopie van een bestaand product, doch is erdoor geïnspireerd en verwijst ernaar terug. Contrasten in kleur en dessins geven dat typische retro gevoel. Eén muur gedecoreerd met fineerhout en de andere met een gedessineerd behang en vintage meubelen gemixt met ‘jong’ design.


Deze woonstijl is hip maar comfortabel, met een lekkere plof bank. Enorm aanbod groen behang bij Behangwereld. Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer.


Bestel Behang Groen bij fonQ. Bespaar tot wel via kiesproduct. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Haal de natuur in huis met groen behang ! Olijfgroen, grasgroen, appeltjesgroen, pastelgroen, licht- of donkergroen: er zijn bijna te veel fantastische groentinten en dessins om uit te kiezen.


Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan. Je hebt geen behangtafel nodig en zelfs jaren later is het behang ook weer eenvoudig droog te verwijderen. Vliesbehang is zowel gemakkelijk aan te brengen als te verwijderen, waarbij je geen behangtafel of afstomer nodig heeft.


Je brengt eenvoudig de lijm aan op de muur en het behang kan worden geplakt. Dit wordt aangetoond door de Hotspot: koele jaren zestig kleuren zoals oranje, geel, petrol en bruin worden gecombineerd met een handvol geometrische vormen, veel flowerpower en geweldige ontwerpen uit de jaren zestig en zeventig.

Terug van weggeweest : grote retro behang patronen uit de jaren zeventig. Retrobehang is net zo populair als retroartikelen die weer te koop zijn. Behangexpert snelle levering laagste prijs ! Maak een retro kamer en inrichting compleet met retro behang.


De ouderwetse uitstraling uit. Een nieuw behangetje kan je interieur een heerlijke opknapper geven. Ga je voor een trendy behang met bloemen of steen? Wil je behang in een leuke groene tint?


Of durf je een hele muur van fotobehang aan? Met goed gekozen behang kun je jouw interieur een snelle boost geven naar precies de sfeer die jij thuis wilt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts