dinsdag 25 juli 2017

Flexibele lamp met dimmer

Ruim online Assortiment met unieke Lampen , Vandaag Besteld = Morgen in Huis! Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Schakelmateriaal specialist.


Dimmers voor lampen al vanaf €95.

Deze hoogwaardige, metalen vloerlamp met een matnikkel-look heeft energiezuinige LED-modules met warmwit licht De lamp is traploos dimbaar en is middels de voetschakelaar in en uit te schakelen Met separate, draaibare leeslamp met flexibele arm De lamp heeft een nachtinstelling en timerfunctie van minuten Keuze uit verschillende variant. Zo makkelijk heeft u nog nooit een lamp opgehangen. Ideaal, prachtig design en eenvoudig in gebruik.


Met een stukje flexibele arm is deze spot ook goed richtbaar. Deze uitvoering met dimmer is ook nog eens heel zuinig in gebruik en duurzaam. Deze flexibele wandlamp is gemakkelijk te verstellen en kan daardoor alle kanten op verlichten.


Deze lamp met ingebouwde stekker is uiterst handig in gebruik.

Overal in huis waar u net even een extra lichtpuntje nodig heeft, biedt deze lamp uitkomst. Door de flexibele kop is de lamp in alle richtingen te buigen. Handig bij het lezen, puzzelen of handwerken. U kunt zelf de gewenste lichtsterkte instellen door middel van de dimmer.


Wilt u verder winkelen, bestellen, of onderstaande producten bijbestellen? De flexibele wand leeslamp LED cone zwart met dimmer behoort tot de serie Cone flexibele leeslampen en valt onder de categorie wandlampen. Meer lampen uit de serie Cone flexibele leeslampen, vindt u onderaan deze pagina. De bed leeslamp met flexibele arm cone staal met dimmer behoort tot de serie Cone flexibele leeslampen en valt onder de categorie wandlampen. Zilverkleurige wandleeslamp.


Uitgerust met een flexibele arm van cm. Flexibele stekker lamp met dimmer. Kan in elke gewenste richting gebogen worden. Lumidora wandspot met flexibele arm.


Deze wandlamp heeft een mat grijze kleur en is voorzien van een transparant snoer (1cm). Om de lichtsterkte geheel naar wens te kunnen regelen is. Verfraaien van uw huis met Lampen.

Ruim assortiment online bestellen! De lamp is afgewerkt in het geborsteld staal, de flexibele arm zorgt er voor dat de lamp in elke gewenste positie te zetten is! Met de aanwezige draaidimmer is de lamp eenvoudig te dimmen op elk gewenst sfeermoment. Steeds meer mensen beseffen dat een aangename verlichting een verrijking is voor de sfeer in huis of op kantoor. Daar hebben wij voor u vandaag de populaire en best verkochte stekkerlamp in de trendy RVS uitvoering voor een zeer scherpe prijs!


Een absoluut trendy stekkerlamp met een stoere uitstraling! Dimbare LED-vloerlampen, staande lampen en schemerlampen in vele designs, o. Met dimmer en leeslamp voor maximaal comfort. Kwalitatief hoogwaardige flexibele arm met veel verschillende posities. Scharnier op de kop van de lamp voor een gerichtere regeling. Gesloten kop van de lamp voor een totale bescherming tegen projecties.


Verspreidingshoek van 10° voor nauwkeurige en optimale verlichting. Homogeen licht zonder knipperen. Door deze toe te voegen aan uw interieur heeft u namelijk direct een sfeermaker in huis.


Door het gevarieerde aanbod dat uiteenloopt van klassiek tot design of juist modern, is er altijd wel een lamp die perfect past bij uw interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts