vrijdag 21 juli 2017

Slijtvaste betonverf

Alle Vliesbehang vind je op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bestel simpel en snel jouw behang. Slijtvaste betonverf : Vloercoating HQ.


Gaat u beton verven, kies dan altijd voor een goede, slijtvaste betonverf. Bij Epoxywinkel adviseren we de transparante EP Vloercoating TR.

Deze slijtvaste epoxy is geschikt voor toepassing op vloeren en krijgt een mooie zijdeglans uiterlijk. Deze stoot-, kras- en slijtvaste betonverf is van hoge kwaliteit en geschikt voor binnen en buiten toepassingen. Daarmee kunt u uw eigen decoratieve accenten aanbrengen of een sfeer bepalen.


Geschikt voor het schilderen van gietvloeren. Bevat nagenoeg geen oplosmiddel, dus minder milieubelastend. Goede eigenschappen van de betonverf zijn, het product is uiterst weerbestendig, zeer slijtvast, sneldrogend en waterverdunbaar.


Wij adviseren je de beste producten, waarmee je zorgt voor slijtvaste en duurzame verf op de trap. Ideaal op houten trappen en vloeren, om slijtage te voorkomen en daar zo lang mogelijk op een mooie manier gebruik van te kunnen maken.

Deze betonlook verf is op waterbasis waardoor het reukarm is en snel droogt. Gebruik vloercoating, betonverf of epoxy coating. Betonverf kopen bij KARWEI. Bekijk nu ons aanbod coatings. Het duurt ongeveer een week voordat betonverf volledig is uitgehard.


Na uur kun je de geverfde betonnen vloer wel voorzichtig belopen en belasten met niet al te zware spullen, bijvoorbeeld opbergbakken met tuinstoelkussens of fietsen. Het is beter om de eerste week nog niet te schuiven met zware kasten of de auto in de garage te parkeren. Bij Praxis vind je betonverf naast zwart, wit en antraciet ook in allerlei andere kleuren. Zo kun je op een eenvoudige manier jouw betonvloer een mooie nieuwe look geven, die helemaal past bij jouw stijl en de sfeer van je interieur.


Of natuurlijk bij de sfeer van jouw buitenruimte als je met betonverf je balkon gaat opfrissen! Zeer geschikt voor garages, winkelpanden, opslagruimtes, washokken etc. Sikkens, Sigma en andere professionele merken.


Vanaf €gratis verzending. Professionele kwaliteit één component polyurethaan coating, oplosmiddelhoudend. Zeer slijtvaste coating voor het stofvrij maken van stuivende en stoffige betonvloeren.


Hecht daarnaast uitstekend op metaal, hout en asfaltvloeren. De betonverf in de kleur mat grijs (liter) van GAMMA is een slijtvaste betonverf. Histor betonverf is een weerbestendige en slijtvaste betonverf voor binnen en buiten op basis van urethan-alkydhars.

Extreem slijtvaste betonverf voor een robuuste uitstraling. Kenmerkenblad Veiligheidsblad. L) × × Vul het te bestellen aantal. Dan ben je bij De Grote Schuur aan het juiste adres. Wil je goedkope betonverf kopen?


In ons assortiment vind je altijd betonverf die je voor diverse toepassingen kunt gebruiken. Om te zorgen dat je trap niet te snel slijt, is het belangrijk om hem te schilderen met slijtvaste verf. Deze zijdeglanzende polyurethaan traplak is een extreem slijtvaste verf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts