woensdag 19 juli 2017

Stationsklok karlsson

Uw stationsklok koopt u online tegen een scherpe prijs bij Trendykunst! De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Haal vandaag nog die stationsklokken in huis. Koop nu en verfraaien van uw huis!


Stationsklok karlsson

Voor een bevestiging haaks op de muur. Voorzien van klokken zodat u de tijd van kanten kan aflezen. Prachtig voor in een bedrijfspand. Maar daarnaast ook super gaaf wanneer je een grote woonkamer hebt. Zo kun je vanaf meerdere punten de tijd aflezen.


Mede vanwege zijn mooie uiterlijk zal hij in geen enkel huishouden misstaan. Te laat komen is geen optie meer! Karakteristiekevormgeving. Zin in een speelse noot in huis? Deze eigenwijze wandklok heeft een witte wijzerplaat met een stoere, dikke rubberen rand in diverse trendy kleuren.


Ze zijn gemaakt in samenwerking met verschillende designers en interne specialisten waardoor er ieder seizoen weer nieuwe inspiratie is voor het maken van een nieuwe collectie. Een sfeervolle klok met licht erin. Bestel hier klokken online. Stationsklokken koop je eenvoudig online bij bol.


Hij is van chroom en kunststof. Ook heeft hij multipel time erop staan van de steden New York en Londen met secondewijzer. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De klok is voorzien van een Quartz uurwerk dat werkt met een batterijen.


Dubbelzijdige vierkante stationsklok voor de nederlands spoorwegen met daarbij moedersysteem met antenne. Doordat veel stationsklokken dubbelzijdig zijn, kun je bovendien van verschillende kanten de tijd aflezen. Naast dubbelzijdige stationsklokken vind je op deze pagina ook stationsklokken in de vorm van een wandklok, die dus gewoon vlak tegen de muur geplaatst worden. Toch doen deze XXL-klokken qua vormgeving denken aan de klassieke stationsklok. Bekijk onze collectie klokken in de winkel of online.


Van stijlvolle wandklokken, fijne huiskamerklokken en opvallende tafelklokken. Morgen in Huis Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.


Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Karlsson Klokken koop je eenvoudig online bij bol. Bespaar tot wel via kiesproduct. Met deze klok kun jij in één oogopslag zien hoe laat het is. Het is een klassieke stationsklok met duidelijk zichtbare wijzerplaat en wijzers.


Zowel de uren als de minuten worden aangegeven in strepen, wat kenmerkend is voor de stationsklok. Het grote contrast met de witte wijzerplaat zorgt ervoor dat je ook van een afstand de tijd nog goed ziet. De stationsklok is voorzien van een secondewijzer.


Stationsklok karlsson

Deze wordt niet centraal gestuurd maar loopt zelfstandig. Het motortje daarvoor wordt gevoed door de 230-voltvoeding die ook wordt gebruikt voor de klokverlichting. Om zeker te weten dat de secondewijzer op tijd bovenaan komt is hij iets te snel afgesteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts