maandag 10 juli 2017

Koinor meubelen

Bezoek Goossens Wonen in Zevenaar en ontvang gratis en vrijblijvend interieuradvies. Bekijk online de mooiste lampen ! Hier staat relaxen voorop. Ruim assortiment meubelen.


Op naar woonwarenhuis OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO.

Grootste keus uit meubels , woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! De gehele collectie is vervaardigd met Duitse precisie met oog voor detail en de hoogste kwaliteit. De meubelen zijn uitgevoerd in prachtige, stijlvolle en tijdloze vormen. De Konoir meubelen zijn uitgevoerd in strakke en moderne vormen met een hoogwaardig zitcomfort. Kijk hier voor meer informatie over.


Koinor - hoogwaardig zitcomfort. Misschien is het omdat we nu geloven dat het comfort nog belangrijk is? In ieder geval zien we echte waarde in de productie van gestoffeerde meubels waarop je heel goed kunt zitten.

Het moet vreugde geven: om echt te ontspannen, om achterover te leunen, om in te nestelen en helemaal thuis. Ook bij deze zitmeubelen is er volop keuze in kleur, materiaal, afmeting en soort. Een perfect samenspel van design, functie en comfort.


Deze Duitse specialist produceert enkel in eigen lan hierdoor blijft het vakmanschap behouden. De ontwerpen moet steeds vernieuwend en revolutionair zijn. Deze vorm kan vele dingen zijn:zowel duidelijk, als rijk gedetailleer avant-garde of juist klassiek. Een bank is een langdurige metgezel.


We zijn ons bewust van de verantwoordelijkheid die we dragen. De moderne lederen zitmeubelen kunnen geleverd worden in verschillende lederafwerkingen, strakke en moderne modellen. Elk meubel is een staaltje van puur vakmanschap en beantwoordt aan de strengste Duitse en Europese kwaliteitsnormen.


Soms sober, soms speels, soms modern of klassiek. Het bedrijf zoekt continu naar het verbeteren van haar meubeltextielen voor nog meer onderhoudsgemak en stevigheid. Daardoor kan het Duitse merk u met absolute zekerheid kwalitatief zitcomfort garanderen. Daarnaast was het ook een van de eerste industriële lederspecialisten.


Europees ging met de verkoop van meubelen in Nederland. Welkom bij Meubelwinkel Top Interieur, uw speciaalzaak voor meubels en decoratie voor uw interieur. De Essay eetkamerbank is verkrijgbaar in diverse maten, kleuren en opstellingen.


Bij Mobiel Interieur vindt u een keur aan nationale en internationale designmerken gepresenteerd in een sfeervolle ambiance.

Leuk dat je interesse hebt! Vul dit formulier in of kom kijken in onze showroom. Je ontvangt meubels van een goede kwaliteit met een aangenaam comfort, gemaakt in een stijlvol en mooi design. Onze meubels zijn aan zeer aantrekkelijke prijzen. Creëer uw eigen persoonlijke stijl met een nieuw meubel.


Combineer met kleinmeubels of een paar mooie woonaccessoires. Aanpasbaar aan de verschillen in menselijke ergonomie, comfort, woonsituaties en persoonlijke smaak. Een veelheid aan mogelijkheden: verschillende armleuningen, zitdiepte, -hoogte, -breedte, onderstellen,. Bij Gilsing Wonen in Zevenaar, hoekbank Ramon in uitvoering stof Melt, bestaande uit sofa CL 3AT links en Liege PR rechts, met onderstel van.


Francis: Elegante zetel met een moderne uitstraling. Unieke mix van design gekoppeld aan comfort dankzij de beweegbare rug en armen. Keuze uit stof of leder en.


Bij Home Center ben je aan het juiste adres voor meubelen voor iedere woonstijl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts