vrijdag 7 juli 2017

Riverdale ontbijtbord

De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Ruim assortiment online bestellen! Bespaar tot wel via kiesproduct. Er zijn weinig items in je uitzet die zo divers en intensief gebruikt worden als servies. Riverdale bij Smulderstextiel.


Riverdale ontbijtbord

Tijdens het ontbijt, de lunch en het diner komen borden, schaaltjes en mokken op tafel. Omdat je het zo vaak gebruikt, wil je dat je servies van hoge kwaliteit is. Het Metz servies past perfect in een modern of Scandinavisch interieur.


De grijze coat geeft het servies een industriële en stoere. De vormgeving is vrij simpel en strak, maar ook huiselijk dankzij de leuke teksten. Mooi kerstservies maakt een pronkstuk van je kersttafel. Ook smaakt je kerstdiner lekkerder van een mooi servies én uiteraard ziet het er ook mooier uit. Geniet van een heerlijk ontbijt met dit ontbijtbord Pure white.


De doorsnede van dit bord is 22cm en het bord is gemaakt van porselein. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Kies uit 1producten vanaf € 80.


Combineer het Lines servies met elkaar voor een vrolijk en toch stijlvol geheel. Een ideaal item om jouw servies een extraatje te geven. Categorieën: SALE, Servies. Beoordelingen (0) Beoordelingen Er zijn nog geen beoordelingen. Dankzij het minimalistische ontwerp, in combinatie met de leuke opschriften, zijn ze de perfecte aanvulling voor elke moderne keuken.


Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy statement. Ook dit porseleinen bord is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Het servies bestaat uit tal van producten.


Servies Love kenmerkt zich door de witte kleur met daarop een vrolijke tekst. Het bord heeft een tekst opdruk. Met mooi servies wordt tafeldekken een feestje. Een mooi dinerbord of ontbijtbord met bijpassende glazen en mokken geeft iedere maaltijd net even een beetje extra sfeer. Riviera Maison gaat nog een stapje verder naast alleen servies.


Riverdale ontbijtbord

Gebruik het bord in combinatie met de overige items uit de serie! With our passion for style and interior we would love to make your home fashionable. De collectie is uiteenlopend en bestaat uit verrassende woonaccessoires en meubels. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts