woensdag 19 juli 2017

Kunstof primer spuitbus

Groot assortiment aan primers. Gratis verzending vanaf Euro! Spuitbus autolak op kleur gemaakt. Ontdek ons uitgebreide assortiment primers. Vergeet in alle hectiek jezelf niet.

SprayMax kunststof primer in spuitbus is de beste hechtlaag voor autolak op de kunststof onderdelen van o. Hierbij is een lichte, dunne en gelijkmatige spuitlaag plastic primer al voldoende voor een optimale hechting van uw verf op kunststof! Het aanbrengen van een dunne nevellaag is al voldoende om de hechting op kunststof delen te verbeteren. De ondergrond moet schoon, droog en vetvrij zijn. De spuitbus op kamertemperatuur brengen.


Ideale verwerkingstemperatuur tot 25°C. Voor gebruik de spuitbus minuten goed schudden en een proefstukje spuiten. Afstand tot het te behandelen oppervlak circa tot centimeter.

De lak hecht optimale aan de afwerklaag op hout, metaal, de meeste harde kunststoffen en keramische materialen. De primer is geschikt voor moeilijk te schilderen voorwerpen zoals spijlen, buizen en rotan. Deze spuitlak is zowel binnen als buiten te gebruiken. Eén spuitbus van 4ml volstaat voor het spuiten van een oppervlakte van tot m2. Primer voor kunststof waarom een primer.


Het verschil tussen primer en grondverf is nihil. Maar in de volksmond wordt al gauw gepraat over een primer. Motip plastic primer spuitbus 4ml.


Sneldrogende, transparante hechtprimer voor het behandelen van onbehandelde ondergronden van vele soorten kunststof. MoTip Hechtprimer voor Kunststoffen heeft een uitstekende hechting en is,zonder schuren, overspuitbaar met alle laksystemen. Spuitlakken zijn gemakkelijk in gebruik en in allerlei kleuren verkrijgbaar.


Door het diverse assortiment is er voor iedereen de juiste spuitlak te vinden. Koop je spuitlak bij HORNBACH, over de prijs hoef je niet in te zitten, HORNBACH biedt namelijk de laagste prijsgarantie! Bekijk online het Verf-assortiment van Action op Action. Vandaag bestel morgen in huis!


Nu kan je aan de slag met een kunststof primer , het spuiten van deze primer vraagt wel voorzichtigheid van je spuit al snel te veel.

Wanneer je zonder een primer later een laklaag aanbrengt zal je zien dat deze binnen de kortste keren weer los laat. Transparante kunststof primer in 400ml spuitbus. Als u nog oneffenheden moet wegwerken kunt u een filler gebruiken voor kleine plekjes of plamuur voor wat groter plekken. Roberlo kunstof primer spuitbus.


Je kunt primers uit pot en in een spuitbus krijgen. Met een spray grondverf is het noodzakelijk om een mondkapje te gebruiken. En het liefst ook een veiligheidsbril om je ogen te beschermen. Voor kleine oppervlaktes is een pot kunststof primer misschien iets te veel en houd je te veel over. Dan kun je het beste een spuitbus primer gebruiken.


De Wijzonol kunststof primer wit 7ml is een sneldrogende, universeel overschilderbare primer voor buiten en binnen. De metaal primer vormt de basis voor goed en hoogwaardig schilderwerk en zorgt voor een onmisbare hechting tussen de ondergrond en kunststof ondergronden, zoals kozijnen, keukenkastjes, plinten en PVC-buizen. Componenten primer zijn geschikt voor industriële situaties of te gebruiken onder extreme omstandigheben. Het is daarom belangrijk dat u een goede primer heeft die het mogelijk maakt dat u het materiaal goed kunt overschilderen. Innotec heeft hiervoor een tweetal kunststof primers ontwikkeld die op nagenoeg alle kunststoffen een goede hechting heeft en geeft.


Veel van onze primers zijn sneldrogend. Grondverf en primers voor kunststof direct bestellen! De kunststof primers uit ons assortiment worden in onze eigen kleurmakerij op kleur gemaakt en zijn vaak uit voorraad leverbaar, waardoor u bestelling vaak al de volgende dag kan worden afgeleverd.


Zie hieronder alle grondverven voor buiten gebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts