woensdag 12 juli 2017

Lijstenmakerij hilversum

Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Een nieuwe showroom, een groter atelier met veel licht, én parkeerplaatsen voor de deur! Lijstenmakerij in Hilversum.


Uiteraard kunnen wij naast het schilderij ook de lijst voor u restaureren.

Zoekt u een lijstenmakerij of lijstenmaker in HILVERSUM ? U vindt hier alle lijstenmakers uit nederland en veel informatie over inlijsten, lijsten, fotolijsten, wissellijsten, schilderijlijsten, schilderijreparaties en het vak. Voorheen lijstenmakerij en kunsthandel Gert Jansen was meer dan jaar de toonaangevende lijstenmakerij van Hilversum. Na het overlijden van de heer Jansen besloot zijn vrouw de zaak te beëindigen.


Begrijpelijk, maar jammer. Ernst Wallenburg en Bianca van Meerten werden verliefd op de winkel en besloten deze voort te zetten. In de categorie moderne lijsten eindigden wij als 5e.

Bij ons vindt u de grootste keuze in klassieke, moderne, fantasie en aluminium lijsten. Dan is de restaurator Rob Jacobs zelf aanwezig. Overzicht van kunsthandelaars in Hilversum Kunsthandel D. Zeeman Huizen Kunsthandel Dick Zeeman verkoopt Hollandse, Franse en Britse meesters. Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.


Vergelijkbare zoekopdrachten voor lijstenmakerij hilversum. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Info over lijstenmakerij hilversum.


Resultaten van zoekmachines! Het schoonmaken en restaureren van olieverfdoeken en repareren van scheuren of het opspannen van een doek. Kom gerust langs en vraag. Schilderijlijsten in Hilversum. Tot en tijdens het eerste weekend van september zijn wij nog gewoon geopend aan de Langestraat te Hilversum.


U kunt bij ons terecht voor al uw inlijst- en opplakwerk. In de showroom vindt u een groot assortiment aan monsterhoeken om de mooiste combinatie van lijst en eventueel passe-partout te kunnen vinden bij uw foto, prent, schilderij of borduurwerk.

Met iedere lijst kan een spiegel gemaakt worden. U kunt hier terecht voor alles wat u wilt laten inlijsten. De lijst is gekoppeld aan schilderij in Hilversum.


Kunst And Kunstenaarsbenodigdheden Hilversum in Opendi HilversuIn totaal 1vermeldingen en beoordelingen in de categorie Kunst And Kunstenaarsbenodigdheden Hilversum. Kies één van de vestigingen voor meer informatie over de koopzondagen en. Meer over lijstenmakerij in Hilversum.


Onderstaand vindt u een overzicht van alle lijstenmakerij gerelateerde bedrijven in de omgeving van Hilversum voor een vrijblijvende aanvraag. Onderstaande bedrijven zijn gerelateerd aan lijstenmakerij in de plaats Hilversum. Op deze website vindt u een overzicht van winkels en bedrijven in de gemeente Hilversum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts