woensdag 26 juli 2017

Fotobehang stenen muur

Fotobehang in mooie kleuren. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Hier vind je uniek en creatief behang - Vertel je verhaal! Kies uit 1producten vanaf € 295.


Geef je huis meer sfeer door fotobehang met daarop een stenen muur. Bij De Fabriek Muurstickers vind je fotobehang met prints van verschillende soorten stenen muren. Tijdloze oplossing Hoewel baksteen nog steeds een van de meest gebruikte materialen in de bouwsector is, wordt het tegenwoordig vooral geassocieerd met een soort functioneel modernisme.


De print is bijna niet te onderscheiden van een echte stenen muur , het behang is slijtvast en gaat erg lang mee. Voor verschillende wanden is er een passend behang te verkrijgen. Alle afbeeldingen zijn schaalbaar waardoor het fotobehang altijd perfect op je muur past. Wij produceren fotobehang uitsluitend op PVC-vrij vliesbehang met zeer goede printresultaten. Vliesbehang zorgt voor het beste resultaat: de prints zijn haarscherp, kleuren zijn intens en het behang is eenvoudig aan te brengen op de muur.


Fotobehang stenen muur

Behang met stenen motief , bakstenen, beton enz. De gróótste behang beleving in de Benelux. Maatwerk behang voor elke wand. Kies nu een eigen foto van een stenen muur via de fotobehang beeldbank! Stenen muur wit, grijs of rood op fotobehang.


Kies je favoriete kleur en wij helpen je graag met een ontwerp op maat naar de afmeting van uw muur. Een bakstenen muur in huis is stoer, modieus en helemaal trendy. Hoe ruwer de uitstraling, hoe beter.


Dit fotobehang van de bakstenen muur is zowel geschikt voor de slaapkamer, als voor de keuken of woonkamer. Dit originele fotobehang imiteert de look van een echte stenen muur. We hebben verschillende soorten stenen muren in de collectie zoals bakstenen en oude stenen muren.


Deze steen fotobehangen zijn van hoge resolutie zodat de details scherp zichtbaar zijn op de wand. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.


Er zijn tienduizenden producten beschikbaar in het online assortiment, waarvan de meeste uit voorraad leverbaar zijn. De levertijd van je product hangt af van de beschikbaarheid van het product in de productvoorraad. Professionele vochtbestrijding.


Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Vind hier alle deals in National! Alles voor een Sarah jaar feest. Verzending vanaf €in uur. Het fotobehang van Wall-Art.


Om het behang te laten passen op jouw muur kun je kiezen uit diverse afmetingen. Het vliesbehang dient aangebracht te worden met universele behanglijm welke geschikt is voor vliesbehang. Tijdens het aanbrengen van het behang kun je dit nog enigszins corrigeren. De rijke kleuren zijn een feest voor elk oog en daarnaast kunnen je muren blijven ademen dankzij het non-woven behang.


Haal nieuwe en frisse energie snel in huis door je ideale fotobehang te bestellen. Schoonmaakadvies: met een droog doekje. Je koopt bij ons je industrieel fotobehang van hoogwaardige kwaliteit voor een lage prijs. Tover je kamer om met industrieel fotobehang.


Fotobehang stenen muur

Kies in de webshop van De Fabriek Muurstickers uit verschillende soorten industrieel fotobehang. Op onze website vind je naast een grote collectie aan foto behang van behangpapier ook vlies fotobehang van uitstekende kwaliteit. Wil je een print van een oude witte muur ? We hebben heel veel fotobehang in diverse formaten, kies de maat die het beste bij jouw muur past!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts