donderdag 13 juli 2017

Kaars met foto

Start nu met personaliseren! Kaarsen tegen lage prijzen. Bestel hier woondecoratie online. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Bekijk ons unieke assortiment kaarsen.

Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat de mooiste kaarsen voorzien van je eigen foto en tekst.


Ook jij hebt het vast al gezien, een kaars met een foto en aangepaste tekst. Er zijn vele gelegenheden waarvoor men een leuk en origineel geschenk nodig heeft en waar een gepersonaliseerde kaars met foto en tekst een aantrekkelijk idee kan zijn. Een kaars met foto is een uniek cadeau voor een verjaardag, bedankje of wanneer je iemand beterschap wilt wensen.


Maar de kaars met foto is ook heel leuk om voor jezelf te maken als woondecoratie. Je kunt de kaars met foto helemaal zelf ontwerpen met jouw mooiste foto of leukste tekst.

Al vanaf kaars maken wij gratis en vrijblijvend een ontwerp. Wikkel de foto op het tissue papier om de kaars en wikkel er vervolgens het bakpapier omheen. Pak de föhn en begin de kaars te föhnen met de warme stand. Zorg ervoor dat je de vingers goed beschermt tegen de hitte. U kunt verder eventuele opties naar eigen voorkeur invullen en uw gepersonaliseerde kaars bestellen.


Super leuk om te doen met je kindje, zelf kaars bedrukken is nog helemaal niet zo moeilijk als je denkt, binnen no-time heb je een foto op kaars gedrukt. Ook het laten bedrukken van een foto op een kaars wordt heel vaak gedaan voor een uitvaart. Je gaat hier dan om een Fotokaars of bij meerdere Fotokaarsen. Na afloop krijgen de aanwezige dan de kaars als herinnering mee.


En uiteraard voor een Bruiloft worden kaarsen met een foto van het bruidspaar bedrukt. Ontwerp een eigen uniek Cadeau! Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Vandaag bestel morgen in huis!


K aars met foto Hier bent je op het juiste adres om een kaars met foto te laten drukken. Het laten bedrukken van kaarsen is heel populair en wordt steeds vaker gedaan. Voor vele gelegenheden worden kaarsen bedrukt.


Als het gaat om het logo van je bedrijf of vereniging, een mooie tekst of een foto.

Op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau? Laat dan originele Goudsche kaarsen bedrukken met jouw eigen foto en tekst. Je maakt voor iedere gelegenheid een kaars met foto zoals je hem wilt. Zo kun je kaarsen laten bedrukken voor een jarige, een geboorte, doopsel of communie. Ook is de kaars een leuk relatiegeschenk.


Bij ons kunt u deze bedrukken met van onze ontwerpen welke u kunt aanpassen of met uw eigen ontwerp. Zet eens een grote en kleine candle bag samen met een kaars bij elkaar en er ontstaat een mooi tafereeltje. Verras iemand met een eigen kaars. Als alles mooi opgedroogd is mag je de kaars behandelen met een kaarsen vernis. Dit kan met een kwast of de kaars dompelen in een bad met vernis.


Let op, dit transparante transfert foto papier is ideaal om professioneel te werken maar vergt in het begin wel enige oefening. Neem gerust van mij aan, de eerste pogingen mislukken zowiezo. Let wel op met het branden van deze kaarsen. Inmiddels heb ik het uitgeprobeerd en je kunt ze branden. Wel zou ik ten zeerste aanraden deze kaarsen altijd in een windlicht te plaatsen omdat heel af en toe het papier een beetje gaat branden en er dus vlammetjes aan de zijkant kunnen komen.


De natuur, en zeker die bij ons in de winkel, is er voor iedereen. Daarom ontvangen wij jou met plezier en word je met toewijding verder geholpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts