donderdag 20 juli 2017

Grote kunstbomen

Eigen ontwerp grote kunstbomen. Onze grote kunstbomen zijn van de allerhoogste kwaliteit, door ons eigen team met echt hout ontwikkeld en veelal exclusief voor ons geproduceerd. Doordat ze een zeer goede en natuurlijke uitstraling hebben zijn ze bijna niet meer van echt te onderscheiden.


Ideaal voor showrooms en grote ruimtes deze grote kunstbomen ! Behalve deze grote kunstbomen kunnen wij ook maatwerk leveren in de zeer grote kunstbomen.

Hiervoor hebben wij graag overleg en kunnen uit ons bestand altijd enkele foto’s of ideeën aandragen. Kortom, onze kunstbomen en imitatiebomen zijn uniek in Europa waarbij een deel naar eigen ontwerp wordt vervaardigd. Grote kunstbomen en op maat gemaakte kunstbomen In deze categorie treft u kunstbomen met grote afmetingen en op maat gemaakte kunstbomen. Doorgaans zijn deze kunstbomen onderdeel van een project, zoals het inrichten van een winkelcentrum, kantoorpan verzorgingstehuis, etc. Voor sommige bomen gelden standaard prijzen en zijn de transportkosten variabel, voor het overige kunt u vrijblijvend.


Deze Longifolium kunstboom van 500cm heeft enkele grote bladschermen die deze kunstboom een schitterende uitstraling geeft. Wel de groene uitstraling van een boom maar geen last van vallende bladeren en ongedierte. Nagenoeg al onze kunstbomen zijn opgebouwd met stammen van echt hout behorend bij het soort kunstboom.

Denk hierbij aan stammen van olijfbomen, bamboe, ficus lianen, etc. De takken en het blad zijn natuurgetrouw nagemaakt van zijde of kunststof. Koop de mooiste kunstbomen bij Maxifleur. Neem daarom een kijkje in. Deze Grote boom 400cm in de categorie kunstbomen staat prachtig in jouw kantoor of winkel.


Kies ook voor duurzame kantoorbeplanting van coolplant. Voeg dit product toe aan je verlanglijst of neem contact met ons op voor al je vragen over interieurbeplanting! Een prachtige grote Olijfboom. Deze Grote Olijfboom 400cm in de categorie kunstbomen staat prachtig in jouw kantoor of winkel. De kunstplanten die wij leveren zijn van hoge kwaliteit zijde en opvallend realistisch.


Je kunt een kunstboom gemakkelijk bestellen in de webshop. Kunstbomen zijn ideale vervangers voor kamerplanten. Deze nep planten zijn geschikt voor iedere locatie. Gezien ons grote aanbod kunstbomen , heeft u bij Deco Greens altijd slagingskans.


Waar echte bomen en grote planten niet groeien, kunt u altijd uit de voeten met een mooie kunstboom. Alle kunstbomen in ons aanbod hebben weer een eigen unieke uitstraling, zodat waar je ook voor kiest je altijd met de gewenste sfeer en uitstraling rekening kunt houden die je in het interieur wenst te creëren. Het volledige aanbod van kunstplantenvoorjou.

Maandelijks vullen wij onze voorraad kunstplanten aan. Deze laten wij met containers uit Azië komen. Wanneer je op zoek bent naar kunstplanten voor in de showroom of juist zeer grote kunstplanten dan ben je bij ons aan het juiste adres. Maar ook voor mooie en goedkoopste nepplanten zul je bij ons zeker slagen. Easyplants helpt u graag verder bij de inrichting van uw kantoor met kunstplanten voor in uw kantoor.


Ook wanneer u er zelf niet uitkomt met het aanbod aan kunstplanten en kunstbomen helpen we u graag verder. Dit kan per e-mail telefoon of u kunt bij ons langskomen in Barendrecht om het aanbod van kunstplanten en kunstbomen van dichtbij te. Bij DECO GREENS BV koopt u kunstplanten direct bij de Groothandel, Uw voordeel t.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts