woensdag 19 juli 2017

Gordijnroede bocht

Gordijnroede bocht

Bestel Gordijnroede bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 100. Ook bochten en uitschuifbare gordijnrails. Geen enkele hoek is hetzelfde en daarom zijn er ook bochten beschikbaar in diverse scherptes. Denk hierbij aan de 90-graden bocht , de meest voorkomende variant.


Daarnaast hebben we bij GAMMA ook bochten van 135-graden. Kies de stijl die het best bij je past. Een ruim assortiment Gordijnroedes en inspiratie vind je bij Karwei. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Een gordijnrails met bocht bestel je.


Een rail, railroede of gordijnroede met bocht bestellen kan gewoon via de webshop! Kies het bocht -icoon dat past bij jouw rail bestelling met bocht. Die hoeft niet mooi te zijn maar wel met de juiste maten.


Gordijnroede bocht

Gebogen railroedes op maat De railroede kan ook gebogen worden, de buigradius is cm. Een soepele doorloop van uw gordijnen is gegarandeerd tot bochten van graden, buigwerk heeft dagen levertijd alleen bij de railroedes. Eenvoudig online bestellen. Dat kan door een bocht in de gordijnrail te leggen. Voor het ophangen van gordijnrails kun je tevens bij GAMMA terecht.


Goed ontworpen gordijnroedes vind je bij IKEA. Van gordijnrails met drie sporen tot gordijn-accessoires en roedesets met dubbele roedes. Daarna moet u bepalen hoe u de rail voor gordijnen gaat bevestigen, aan de muur of aan het plafond?


Gordijnroede bocht

In de meeste situaties kiezen onze klanten voor plafonds rails. Verder kunt u kiezen of u een bocht wilt. In onze shop met gordijnrails wandmontage of plafondmontage heeft u keuze uit meer dan standaard bochten.


We kunnen de rails dan zo produceren inclusief bocht (in stuk). De bochten worden gebogen met een radius van cm. Bij het plaatsen van de roede hou er rekening mee dat als het raam open kan, dat het gordijn dan niet in de weg hangt. Door de bocht in de roede sluiten de gordijnen helemaal aan op de wand of het kozijn. Het is erg makkelijk om een bocht in de rail te leggen.


Gordijnen met lussens, ringen of tunnels schuif je aan een gordijnroede. Gordijnrails kopen op maat, gordijnrails met bochten op maat. Dit is niets meer dan een metalen of houten stang die rust op haken. Een ophangsysteem zoals een gordijnroede of een gordijnrails heb je nodig om je gordijnen en paneelgordijnen op te hangen. Met onze gordijntoebehoren maak je je gordijnoplossing helemaal af.


Kies voor een klassieke afsluitknop of ga juist voor strak en modern. Gordijnroedes zijn tijdloos en passen goed in moderne interieurs maar ook in huizen met een klassieke uitstraling. Maar ook gordijnroedes van of meter. Houd deze pagina in de gaten!


Praxis heeft regelmatig een aanbieding zodat jij een voordelige gordijnrails of gordijnroede kunt kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts