woensdag 19 juli 2017

Bord bloomingville

Bord bloomingville

Borden tegen lage prijzen. Bestel hier servies online. Servies voor lage prijzen online. Altijd de beste deal voor jou. Meer geluksmomentjes thuis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online!


Bord bloomingville

Bloomingville bord op Vergelijk. De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Je kan er ook leuk de meest lekkere zelfgemaakte… Meer.


Hij is gemaakt van keramiek en door zijn bijzondere kleuren en semi-ronde vorm ligt hij erg elegant op tafel. Morgen in Huis Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Aan tafel wil je even lekker bijkomen. Een stomend kopje koffie of thee smaakt des te lekkerder in een mooie kop of mok. Om echt te genieten, kies je voor smakelijk eten en smaakvol servies.


Bord bloomingville

Je met zorg bereide maaltijd komt nog beter tot zijn recht op een stijlvol bord. Not only because we love natural simplicity, but also because we’re deeply inspired by everyday designers – by how they, with great passion, keep their homes ever changing as a way to feel happy and alive. Click here and check out our beautiful Danish design products today! Haal vandaag nog die borden in huis. Koop nu en verfraaien van uw huis!


Gemaakt van aardewerk met een palmblad print en een subtiel gouden randje. De borden zijn gemaakt van keramiek en hebben warme, natuurlijke kleurtjes. De doorsnede van dit bord is centimeter. Leuk om te combineren met de mokjes, kommetjes of de platte schaal.


Het servies kan niet in de oven, wel in de vaatwasser. Ook leuk… hang een bordje aan de muur en combineer het met andere borden. Op zoek naar nog meer leuk servies om de besteklade mee te vullen?


Wat er ook op tafel komt te staan, voor elk gerecht en elk soort ingrediënt zijn geschikte borden te vinden. Naast de klassieke set van ontbijtbor plat bord en soepbor zijn er borden voor hele specifieke gerechten. Voor de Italiaanse chef zijn er de nét wat diepere pastaborden. Ideaal voor een heerlijke. Bunte Muster für gute Laune!


Naturel kleurig aardewerk. Het bord is gemaakt van porselein en is geschikt voor de vaatwasser en magnetron. Ieder bord is uniek in afwerking. Door de verschillende vormen en kleurtinten bruin geeft dit een prachtige sfeer op je tafel.


Deze set van waxinehouders, windlichtjes of votives in prachtige bruintinten op een mooi houten bord wil je eigenlijk gewoon hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts