donderdag 13 juli 2017

Doorkijk spiegelfolie

Spiegelfolie met ‘one way vision’ effect. Dit zijn privacy-folies met speciale eigenschappen, die ervoor zorgen dat het raam vanaf de buitenzijde weerspiegelt en voorbijgangers hierdoor niet naar binnen kunnen gluren. Deze spiegelende folie belemmerd het zicht naar binnen, maar geeft vrij uitzicht naar buiten. De spiegelfolie is van een zeer hoge kwaliteit en daarmee dus zeer hanteerbaar.


Er bestaan verschillende soorten privacy folies.

Heldere, spiegelende folies die de inkijk van buiten naar binnen tot maar liefst verminderen , terwijl uw zicht van binnen naar buiten hetzelfde blijft, gekleurde of donkergetinte folies en matte folies die zowel het zicht van buiten naar binnen als andersom verminderen. Wat betreft de levering mag je uitgaan van één werkdag, dus vandaag besteld is morgen in huis. Wat spiegelfolie betreft maken we onderscheid tussen spiegelend raamfolie en spiegelend plakfolie. Bij glasfolie met spiegel effect behoud je de doorkijk.


De lichtere spiegelfolies - bijvoorbeeld Silver - vormen geen volledige spiegel en kunnen vaak binnen aangebracht worden. Je moet wel moeite doen maar dan kun je wel nog wat binnen zien. In het voorbij lopen zie je vaak niets maar als je stil staat en echt je best doet kun je vaak wel wat niet.


Dit zelfklevende folie is toepasbaar op alle gladde en vetvrije objecten.

In tegenstelling tot een echte spiegel, geeft een blik op het spiegelfolie een ietwat wazige look. Het spiegelende folie heeft een breedte van 45cm. De lengte mag je zelf kiezen. Dankzij de spiegelende werking aan de buitenzijde van deze folie kan er niet meer naar binnen gekeken worden bij uw kantoor of woonhuis.


Vanuit binnen gezien is de folie echter helder en u heeft dus zelf uitstekend zicht! In deze rubriek hebben wij alle licht-doorlatende anti-inkijk folies overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Het raamfolie waar men niet doorheen kan kijken wordt ook wel privacy folie genoemd. Zet je vlak achter het anti doorkijk folie een object, bijvoorbeeld een bloempot.


Dan zul je waarschijnlijk wel vaag de contouren van de bloempot zien. Meer privacy met raamfolie. Je vindt hier alle soorten plakfolie: statische raamfolie, zonwerende folie en decoratiefolie. Bestel direct online of bezoek één van.


Ook uw inboedel is hierdoor beter beschermt tegen nieuwsgierige en grijpgrage gluurders. Bovendien zijn al onze spiegelfolies ook zonwerend en blokkeren van de UV-stralingen en warmte-stralingen. Een superdun metaal-laagje dat verwerkt zit in de spiegelfolie zorgt dat het invallende licht weerkaatst wordt.


Hierdoor ontstaat het spiegel-effect.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Deze folie weerkaatst aan zijde licht en creëert daardoor een spiegeleffect. Maar aan de andere zijde blijft doorkijk mogelijk.


Hoewel spiegelfolie bekend is in bijvoorbeeld politieverhoorkamers, is dit nauwelijks bekend bij particulieren. Dit is met ALLE soorten van anti-inkijk waarbij je naar buiten wil kijken. Bij allemaal draait de inkijk ’s avonds om.


Bij de politieseries is de verhoorkamer ook altijd fel verlicht en de andere ruimte is donker. Maximaal rendement met de kortste terugverdientijd! Deze zonwerende spiegelfolie houdt zonnewarmte tegen terwijl u gewoon naar buiten kunt kijken alsof je door een zonnebril kijkt.


Bent u opzoek naar een spiegelfolie voor bijvoorbeeld op meubels? Of om van een kast een spiegel te maken. Bij zandstraalfolie is er geen doorkijk langs beide kanten en kan zowel volledig als tot op een bepaalde hoogte.


Zo heb je bijvoorbeeld decoratieve folie, zoals met hout-, blok- of bloemmotieven en verscheidene kleuren en afwerkingen zoals mat, glanzen semi-transparant, zandstraaleffect of spiegelfolie. Plakfolie makkelijk hechten. Er is niets moeilijk aan het bevestigen van folie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts