vrijdag 21 juli 2017

Antraciet rolgordijn

Antraciet rolgordijn

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt.


Goedkoper Dan In De Winkel. Dit Duo rolgordijn antraciet of Linee Shade is een belangrijke sfeermaker voor in huis. De afwisselende transparante en niet transparante banen kunt u geheel of gedeeltelijk laten overlappen en zo zelf de mate van lichtinval bepalen. De duorolgordijnen worden standaard geleverd met cassette een apart bevestigingssysteem. Naast decoratief is het rolgordijn ook functioneel.


Rolgordijn verduisterend is antraciet gekleurd. De verduisterende stof is ideaal voor slaapkamers en kinderkamers. De achterzijde van de stof heeft dezelfde kleur als de voorzijde. Je bedient het rolgordijn met een bedieningsketting.


Deze is naar keuze links of rechts te plaatsen. Dit dessin rolgordijn is naast decoratie ook functioneel. Het rolgordijn heeft een afmeting van 120x1cm. Kwantum, daar woon je beter van! Door middel van speciale bevestigingshaken kunt u zonder boren of schroeven het rolgordijn eenvoudig op het bewegende deel van het kunststof, aluminium of houten draaikiepraam monteren.


Dit uni rolgordijn is naast decoratief ook functioneel. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Kies uit 9producten vanaf € 100.


Antraciet rolgordijn

Het verduisterende rolgordijn Antraciet Structuur is een raamdecoratie die je kan helpen bij een goede nachtrust. Gemaakt van 1 polyester en vochtbestendig, hierdoor kan je het ophangen in elke ruimte. Dus ook in je badkamer of een andere vochtige ruimte. Een grove weefstructuur is duidelijk zichtbaar aan de voorkant van de stof.


Er zijn vele soorten stoffen, structuren en maten aanwezig om voor ieder persoon een persoonlijk rolgordijn samen te stellen. De rolgordijnen verduisterend hebben een stof met een fijne weefstructuur met een verduisterende witte coating. Dit antraciet rolgordijn verschilt van een eenvoudig antraciet rolgordijn in zijn samenstelling.


Deze luifel is gemaakt van PVC en polyester. Helaas is dit rolgordijn niet bestand tegen vocht, dus moet het niet worden geïnstalleerd in een vochtige ruimte zoals de keuken of de kamer. Het duo rolgordijn combineert verduisterende en lichtfiltrerende donkergrijze strepen voor een goede beheersing van licht en privacy. Dit duo rolgordijn is een geweldige keuze voor elke kamer in huis door haar functionaliteit en de kleur antracietgrijs dat met alles werkt. Zowel grijs als antraciet.


Bestel Nu Een Gratis Kleurstaal! Ben je op zoek naar een elegant en praktisch product? De diepe kleur wordt toegepast op een. Perfecte oplossing voor standaard ramen. Bekijk alle specificaties onderaan deze pagina.


Koop hem nu voor euro;6creëer wat privacy op je balkon, terras of pergola met dit rolgordijn. Ze zijn handig, betaalbaar, onderhoudsarm en voor vrijwel iedere ruimte in huis een oplossing. Bovendien zijn rolgordijnen er in allerlei maten en kleuren, zowel doorschijnend als een verduisterend rolgordijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts