maandag 17 juli 2017

Behang babykamer roze

Alle babyspullen tegen de laagste prijzen. Onmisbaar in de babykamer. Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels.


Creëer zelf een van de mogelijkheden die bij jouw kindje past!

Een behang met een sprekend patroon of kleuren die mooi de meubels complementeren maakt de kamer één geheel en geeft het een knusse of juist speelse indruk. Het is niet altijd nodig, of zelfs aan te raden, om alle muren te behangen. Vrolijk fotobehang voor op de babykamer. Eén van de meest populaire ruimtes voor fotobehang is toch wel de babykamer. Een print op de muur van de babykamer geeft een vrolijk, blij en leuk gevoel.


Bij fotobehang voor de babykamer kunt u denken aan een behang met vrolijke diertjes zoals uiltjes, een dierentuin, speeltuin of leuke poppetjes. Bij het inrichten en klaarmaken van de babykamer is het soms best lastig om een leuk en passend behang te kiezen. Ga je voor effen, print of vrolijk je de kamer op met een behangrand?

Op deze pagina vind je allerlei soorten en kleuren behang voor de baby en kinderkamer. Wil je een échte meisjeskamer in de traditionele kleur roze bekijk dan eens al onze leuke roze prints. Voor de jongenskamer kun je kiezen voor behang in bijvoorbeeld een eenvoudig blauw-wit-rood dessin of een print met stoere nummerborden. Sfeer geven aan de babykamer doe je ook snel en gemakkelijk met een nieuw behang.


BEHANG KINDERKAMER Kinderkamer en babykamer behang. Met ons mooie en bijzondere behang voor de babykamer en kinderkamer kun je alle kanten op. Ga voor een uniseks kamertje met wolken- of forestbehang, een meisjeskamer met flamingo- of zwanenbehang of een stoere kamer met origami play- en animals partybehang.


Bij ESTAhome vind je het liefste en hipste behang voor je kleintje. Met het behang uit de ESTA kindercollecties geef je de babykamer precies die warme, persoonlijke en gezellige sfeer waar je naar je op zoek bent. Je vindt het hier allemaal. Enorm aanbod roze behang bij Behangwereld.


Uw kinderen willen natuurlijk het leukste behang. Gelukkig kent de baby- en kinderkamer voor Behangwebshop. Voor een scherpe prijs kunt u bij ons kiezen uit meer dan duizend soorten behang voor uw kinder- of babykamer.


Bestel Behang Roze bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 95.

Koop nu gemakkelijk een babykamer in het Roze. Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Hierboven vind je originele kinderbehangwebshops of webshops met een bijzonder assortiment aan kinderkamer behang voor de babykamer en de kinderkamer. Of is er bij jullie thuis een kamertje dat helemaal klaargemaakt moet worden voor een baby’tje dat nog verwacht wordt? Kijk dan eens naar wat we voor je hebben aan schattig behang van Woezel en Pip of ons Nijntje behang ! En zoek je liever online naar de perfecte behangetjes voor in de kinder- of babykamer ? Hieronder vindt u een selectie van verschillende behang fabrikanten en collecties terug.


Wij hebben geprobeerd het behang te filteren voor u op deze specfieke kleuren. We zijn druk bezig om onze ruim 25. Wat u hier ziet is nog niet alles wat er beschikbaar is. Wil je een roze babykamer met grijze accenten, of een grijze babykamer met roze accenten?


Dat is bepalend voor de kleur van de muren. Tip: kies één of twee tinten roze uit voor de muren en accessoires, zo voorkom je dat het een bonte kermis wordt. Eijffinger behang al jaren koploper op het gebied van behang trends, met als absolute topcollectie Pip Studio behang. Ondergrond roze met daarop woorden en sterretjes in koper Echt zo leuk voor de babykamer ! Behang met dieren voor jongens en meisjes kopen bij Behangwereld.


Babykamer Behang Baby Peuter Kinderkamer. Wereldkaart voor kinderen mintgroen, grijs en roze 2x 279cm € 167. Bij IKenIK vindt u een uitgebreide collectie behang voor de babykamer en behang voor de kinderkamer met merken als Eijffinger, Arte, Noordwan Walltastic voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts