dinsdag 18 juli 2017

Dekkende beits bruin

Kwaliteit voor de laagste prijs! Van Beginner tot de Serieuze Visser. Beits tegen de laagste prijzen. GAMMA tuinbeits dekkend bruin liter is ideaal voor het langdurig beschermen van bijvoorbeeld uw tuinhuis, schutting en pergola, ook als deze geïmpregneerd zijn.


Dekkende beits bruin

Deze glanzende, dekkende beits is een oplosmiddel houdend product en is beschikbaar in diverse dekkende en transparante kleuren. De toepassing van dekkende beitsen. Dekkende beitsen zijn breed toepasbaar.


Te denken valt aan het beitsen van schuttingen met schuttingbeits. Maar ook kun je dekkende beitsen als buitenbeits gebruiken voor pergola’s, houten hekjes, spoorbielzen of de houten onderdelen van het huis. Schuttingbeits is een perfecte beits voor als je de.


Bekijk alle kleuren van Sikkens beits kleuren - kleurenwaaier. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Transparant gekleurde beits op basis van een watergedragen kunststofdispersie. Een beits verrijkt de natuurlijke houtkleur, maar er zijn ook dekkende buitenbeitsen in diverse kleuren beschikbaar.


Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie, klassieke groene buitendeur? Of een tijdloos donkerblauw hekwerk? Gekleurde of transparante beits. Naast zijn beschermende functie, wordt beits ook gebruikt om oud of verkleurd hout een nieuwe look te geven. In ons assortiment hebben we zowel transparante als dekkende beits.


Het is dus een erg handige verfsoort om een schutting of bank mee te behandelen. Verschillende beits kleuren? Zo heb je transparante beits en dekkende beits. Bij GAMMA heb je veel keuze. Ook qua kleuren hebben we een ruim aanbod aan buitenbeitsen.


Zo hebben we in ons assortiment dekkende buitenbeitsen, mooie transparante beitsen en varianten in moderne grey wash tinten. Een dekkende beits dringt in het hout door, geeft langdurige bescherming en biedt de mogelijkheid het hout een ander kleurtje te geven. Luchtdrogende dekkende beits op basis van gemodificeerde high solid alkydhars.


Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Cetabever tuinhoutbeits dekkend klassiek bruin zijdeglans 7ml is een oplosmiddelhoudende tuinbeits, verkrijgbaar in diverse transparante en dekkende kleuren. Tuinhoutbeits is sterk impregnerend en voedt en beschermt uw hout langdurig tegen weersinvloeden. Of het nu gaat om het beitsen van een mooie buitentafel, een schutting of een kozijn.


Je wil natuurlijk wel beschikken over het allerbeste op het gebied van beits. Wij snappen dan ook dat je het liefst maar één keer de beits hoeft aan te brengen. In dekkende en transparante kleuren.


De dekkende beits is verrijkt met siliconen, de transparante beits met extra UV-bescherming. Hierdoor zijn deze beitsen extra goed bestand tegen alle weersinvloeden. Leverbaar in 7ml en enkele kleuren in liter. Geringe kleurafwijkingen voorbehouden. Uw blokhut met beits aflakken is een must voor een lange levensduur en goede bescherming.


De Embadecor transparante beitsen , doorgaans gebruikt voor het doorzichtig aflakken van geïmpregneerde blokhutten. De andere variant zijn de dekkende Embalan beitsen. Op de deur zit nog de 1e vernis of beits laag, doorzichtig-donker bruin. Ik zou eerlijk gezegd wel twee keer nadenken om een verflaag over een vernislaag heen te zetten, zeker aan de buitenkant.


Dekkende beits bruin

Het is mogelijk om de eerste laag te voorzien van verf maar als u uw deur voor de tweede of derde keer gaat schilderen krijgt u geheid problemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts