maandag 17 juli 2017

Binnenkijken bij landelijke interieurs

Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.


De grootste vacaturesite voor de bouw. Van buiten dan, want van binnen lijkt het huis van Leon en Caroline alles behalve op een boerderij. Strak, strakker, strakst, met heel veel comfort.

Landelijke interieurs van Het Woonhuis. Precies, en daarom laten we u graag binnenkijken bij een aantal van onze klanten. Om wooninspiratie en nieuwe ideeën op te doen. Wij leggen de focus op Scandinavische interieurs. Dit doen we omdat Noorse, Zweedse, Finse en Deense interieurs vaak gefocust zijn op licht, rust en eenvoud.


Dat zijn drie componenten waar we bij Roomed ontzettend blij van worden. Sinds jaar ben ik getrouwd met Adriaan en wonen wij in een vrijstaand huis naast ons bedrijf. Al sinds haar studententijd droomde ze van wonen aan de Utrechtse Oudegracht.

Nog voordat ze de sleutel kregen, was het moodboard op Pinterest al gevuld. Het idee: aparte hoekjes en een gezellige eettafel. Binnenkijken in het droomhuis van Nina Nijland. Ben je op zoek naar foto’s van onze klanten?


Op deze pagina kun je binnenkijken in sobere, landelijke woonkamers, keukens en andere ruimtes binnen het huis van onze klant. Naast de landelijke uitstraling staan er ook industriële woonkamers tussen. Laat zelf je interieur zien of kom lekker binnenkijken bij anderen. In deze rubriek vind je heel wat spannende en boeiende interieurs. Van landelijke tot strakke, moderne of minimalistische woningen: hier vind je je gading.


Doorlopend bereik je de achterkamer, waar een grote eettafel met stoelen in een landelijke stijl haaks op de wand staat. Haar favoriete interieur elementen zijn fluweel, goud. Ze maken deel uit van de grote open keuken, uiteraard ook in diezelfde stoere landelijke stijl. Op de vloer liggen vierkante klinkers, grijs en met een natuurlijke uitstraling. Naast de dagelijkse bezigheden in de farm en het gezin, ben ik altijd bezig met het interieur.


Het wordt weleens gezegd dat het interieur een weerspiegeling vormt van uw identiteit. Het interieur is namelijk geheel gebaseerd op uw eigen wensen, waardoor u zich in uw woonhuis prettig voelt. Bij het realiseren en inrichten van uw droompaleis komen veel aspecten aan bod.


Bij het ontwerpen van hun ruime vrijstaande woning waren twee dingen heel belangrijk: hoge plafonds en grote raampartijen.

Natuurlijk licht is heel belangrijk voor me. Ik ben een soort plant, zonder zon ben ik mezelf niet’, aldus Saskia. Ik hou van basic met lichte tinten zonder al te veel tierelantijnen. Felle Kleuren komen niet voor in mijn interieur , hooguit een mooie bos bloemen.


Wat is je favoriete kleur?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts