maandag 24 juli 2017

Raamfolie tegen de zon

Shop Zone tijdens de Sale bij de Bijenkorf en ontvang tot korting! De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Een decoratieve manier om binnen of buiten je bedrijf te promoten. Raamfolie tegen de beste prijzen vind je op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Zonwerende folie is de oplossing tegen warmte!

In het voorjaar en de zomer zorgen zonlicht en UV-straling ervoor dat de ruimtes in uw huis, school of pand snel opwarmen. De elementen van uw pand die de minste weerstand bieden, zijn de glaspartijen. Dit komt doordat enkel glas en dubbele beglazing het opwarmende effect van de zon nauwelijks. Warmte verplaatst zich op manieren, namelijk door stroming, straling en geleiding.


De warmte van de zon is stralingswarmte. Als we spreken over zonwering moeten we ons goed realiseren welk onderdeel van de zon geweerd moet worden. In de warme periode kan de temperatuur soms onaangenaam hoog oplopen.


Onze raamfolie zorgt ervoor dat de ruimte licht blijft, maar de warmte van het zonlicht tot wel wordt verminderd. Het zonwerende folie houdt veel warmte van de zon tegen.

Tevens zorgt het folie ervoor dat men niet zo goed naar binnen kan kijken. Met name het zonwerende spiegelende folie is geschikt tegen inkijk. Sinds kort is er ook statisch raamfolie tegen de warmte van de zon.


Dit statisch zonwerende folie is een bijzonder mooi folie. In bepaalde gevallen is raamfolie inderdaad een goede keuze, maar u moet zeker rekening houden met een aantal factoren vooraleer u tot enige aankoop overgaat. Wij willen voor u even de verschillende soorten folie overlopen, alsook de voor- en nadelen. Met het zonwerende folie op ramen houd je veel UV stralen en warmte van de zon tegen. Ben je op zoek naar een glasfolie dat totaal verduisterd?


Kijk dan eens in de rubriek verduisteringsfolie. Dit folie laat totaal geen daglicht door. Een oplossing voor dit probleem is het aanbrengen van zonwerende en warmtewerende folie op. Dit warmtewerende raamfolie plak je zelf op je ramen.


Wees secuur want rond dwarrelende stof, kleine haartjes en pluisjes kunnen een teleurstellend resultaat geven. De lengte kun je zelf kenbaar maken in het keuze menu. Voor de rest is raamfolie 1 veilig.


Krasvast: Op bijna elke raamfolie (check bij je leverancier!) zit een krasvaste coating die beschermt tegen krassen. Wil je graag je huis opleuken met raamfolie op maat? Praxis biedt een veelzijdig assortiment aan raamfolie voor elke smaak en stijl.

Zoek je een matte raamfolie die het zonlicht filtert? Dan is een zonwerende raamfolie de juiste keuze voor jou. In groot en klein formaat. Kies uit producten vanaf € 299. Ga eenvoudig en voordelig zelf aan de slag met zonwerend folie.


Dit zonwerend raamfolie plak je zelf op je ramen. Het folie tegen de zon heeft een standaard breedte van centimeter. Ontdek hoe en waarom raamfolie en zonwerende folie zon en warmtewerend is. Deze zonwerende glasfolie heeft als doel dat de temperatuur in uw gebouw omlaag wordt gebracht, de scherpte van het zonlicht minder hinderlijk is en het UV-licht tot bijna 1 blokkeert.


Reflectiefolie is een raamfolie tegen de zon met een reflecterende folie laag zorgt voor een hoge warmtereflectie en een lage absorbtie van de zonnestraling. U houdt echter wel warmte en UV straling buiten de deur. Het aanbrengen van zonwerende raamfolie is zeer eenvoudig!


Bij de zonwerende raamfolie wordt een duidelijke plakinstructie meegeleverd waarmee u stap voor stap wordt uitgelegd hoe deze glasfolie moet worden aangebracht. Pas op dat je geen zonwerende folie koopt. Daarmee houd je de zon buiten, waardoor je juist meer energie gaat verbruiken. De zonwerende raamfolie van Solar Gard Saint Gobain heeft het Carbon Negativ certificaat. Dit betekent over de hele levensloop berekend is dat de raamfolie meer COverbruikt dan uitstoot.


De statische raamfolie van d-c-fix plakt aan je raam zonder lijm,. Met raamfolie creëer je meer privacy zonder dat je de gordijnen dicht moet houden. De verschillende type glasfolies hebben verschillende doelen, zo gaat zonwerend folie felle zonnestralen tegen , melkglas raamfolie gaat inkijk tegen en verduisterende raamfolie zorgt voor een donkere ruimte.


Let voor aanschaf op de bevestiging. Je voorkomt de meeste inkijk als je raamfolie tussen de en meter opplakt, want dat is voor de meeste mensen de kijkhoogte. Heb je last van hitte in de zomer, dan is zonwerende raamfolie misschien een goed idee.


Die houdt een groot deel van de hitte van zonnestralen tegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts