maandag 10 juli 2017

Vliegengordijn 230 hoog

Alle topmerken voor de laagste prijs. Bestel nu online of bezoek onze fysieke winkel. Grote collectie vliegengordijnen. Bekijk hier alle vliegengordijnen! Vliegengordijnen op beslist.


Vliegengordijn 230 hoog

Oerdegelijk, op alle afmetingen kant en klaar en als dhz pakket. De vliegengordijnen van dit model worden vervaardigd van stevige gedraaide transparante kunststof slierten. Wij maken onze vliegengordijnen zelf, dus ze zijn in breedte en lengte aan te passen zoals jij dat wilt. Op deze pagina vind je alle vliegengordijnen die te koop zijn met een lengte van 2cm. Kant-en-Klaar vliegengordijn , hoeft u niet meer in elkaar te zetten.


Onze outlet vliegengordijnen zijn kant-en-klare gordijnen die uit voorraad leverbaar zijn. Scoor nu hoge korting op je favoriete vliegenhor of deurgordijn! Je kunt bij ons al een vliegengordijn bestellen vanaf € 95.


Doordat onze deurgordijnen gemaakt zijn van zwaar PVC materiaal is de effectiviteit om insecten buiten te houden hoog. De montage is zowel in als op het kozijn mogelijk en de deurgordijnen zijn gemakkelijk schoon te maken. Ook verkopen we de vliegengordijn magneet.


Dankzij de materiaaldikte van gram per mis dit vliegengordijn van hoge. U kunt dit type wel makkelijk zelf inkorten door de slierten op maat te knippen met een schaar of tangetje. Magneetgordijn zwart 2x 2cm. Kies voor een nieuwe, effectieve oplossing tegen vliegend ongedierte!


Het magneetgordijn sluit automatisch als u, uw kinderen of uw huisdieren door het gordijn lopen door middel van de strategisch geplaatste magneten. Met een vliegengordijn houd je vliegen en andere vliegende insecten – zoals wespen, hommels en bijen – eenvoudig en op diervriendelijke wijze buiten de deur. Wij hebben voor elke deur het perfecte vliegengordijn.


Bijvoorbeeld voor je achterdeur, schuifpui, keukendeur, balkondeur of caravandeur. Je bent op zoek naar een vliegengordijn , maar waar kun je dan terecht? Natuurlijk kun je naar het dichts bijzijnde woonwarenhuis gaan, naar de bouwmarkt of de Blokker. Echter zul je daar maar een paar vliegengordijnen aantreffen en moet je een keuze maken uit een heel schaars aanbod.


Vliegengordijn 230 hoog

We maken alle vliegengordijnen namelijk altijd op maat. Geef de gewenste breedte aan op de productpagina om de prijs te berekenen. KARWEI heeft een ruim en kwalitatief assortiment. Onze vliegengordijnen zijn duurzaam, effectief en ook nog eens decoratief. Het huis hoeft aan sfeer niets af te doen wanneer je besluit om een vliegengordijn te gebruiken.


Kies je favoriete kleur uit en bepaal of je bijvoorbeeld een kattenstaart vliegengordijnen of kralen vliegengordijnen wilt. Het deurgordijn is gemaakt van hoogwaardig soft PVC materiaal en gaat daardoor zeer lang mee. Het pvc-draadgordijn hangt mooi dicht. Deze vliegengordijnen worden geleverd als doe het zelf of als kant en klaar pakketten.


Een vliegengordijn biedt de oplossing! Althans voor het grote gros, er kan natuurlijk altijd nog een vlieg of mug, nét op het moment dat jij naar binnen loopt, naar binnen vliegen. Toch zul je met een vliegengordijn een stuk minder last hebben van vliegen, wespen, muggen, hommels en allerlei andere vliegende insecten.


Een bamboe vliegengordijn is niet enkel duurzaam, maar geeft een natuurlijke en rustieke look aan je interieur. Je kan kiezen voor een standaard bamboe vliegengordijn in verschillende maten, maar er zijn ook tal van geverfde bamboe vliegengordijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts