vrijdag 7 juli 2017

Iittala taika rood

Kies uit 3producten vanaf € 95. Uur Besteld = Morgen In Huis! De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig?


Iittala taika rood

Je hebt keuze uit diverse kleurrijke en betoverende stukken. De levendige designs onthullen langzaam hun details en betekenis voor de kijker. Op het diepe rood met een combinatie van levendige kleuren komt het bijzondere uilpatroon dat over de hele schaal doorloopt, heel mooi tot zijn recht. Geschikt voor de magnetron en de vaatwasser. Mix en match verschillende kleuren voor levendige combinaties.


Een mooi rood servies voor op tafel tijdens een sfeervol diner, maar ook prachtig als decoratie in uw servieskast. Ruim assortiment online bestellen! Taika beker, l rood ,. Je kunt kiezen uit een verscheidenheid van gedurfde.


De illustraties van Klaus Haapaniemi zien er dan ook heel sprookjesachtig uit en zijn gebaseerd op figuren uit de Finse folklore. Door het gebruik van dit materiaal is de beker zowel vaatwasser, magnetron als vriezerbestendig. Deze schitterende serie neemt u mee naar een unieke wereld vol met mysterieuse wezens die elk een eigen betekenis hebben. Design van gerenommeerde merken.


Op voorraad in werkdagen. Teema rood is een seizoensartikel. Deze mokken zijn verkrijgbaar in het rood en wit en omvat verschillende materialen zoals glas, porselein en textiel. Zoek naar iittala servies origo rood op Kelkoo.


Iittala taika rood

Vergelijk alle iittala servies origo rood aanbiedingen van online winkels en lees reviews voor extra informatie. Het zijn tijdloze en functionele voorwerpen waar u dag in dag uit, en generaties lang gebruik van maakt en houdt. Servies van iittala is strak vormgegeven. Iittala serviezen zijn ontworpen om te combineren.


Deze rode kop is gedecoreerd met een print van bomen, uilen en een hert. De schaal heeft een inhoud van 3ml. Ideaal als ontbijtschaaltje. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd.


Het materiaal mag in de oven, magnetron, vaatwasser en vriezer. Koop nu en verfraaien van uw huis! In de collectie vind je ook verschillende glazen, waaronder de populaire series Essence, Aino Aalto en Kastehelmi. Rood iittala teema servies nooit gebruikt.


Zo goed als nieuw Ophalen of. De Bijenkorf biedt een ruim assortiment aan serviezen van het geliefde Finse woonmerk Iittala. Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts