vrijdag 21 juli 2017

Karlsson vintage wandklok

Karlsson vintage wandklok

Acaza, thuis in muurdecoratie. Gratis verzending vanaf €50! Heeft u een vraag over een van onze producten? Alle wandklokken vind je op beslist. Bestel simpel jouw klokken online.


Karlsson vintage wandklok

De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Natuurlijk vindt u in onze webshop de traditionele ronde wandklokken , maar wij bieden ook uiteenlopende andere, origineel vormgegeven wand klokken , zoals minimalistisch vormgegeven klokken met alleen wijzers en vierkante wandklokken. Karlsson wandklokken zijn er in alle soorten en maten. Wandklok Vintage , gemaakt van glas, neemt je mee terug in de tijd.


De zilveren cijfers geven de klok een echte retro look. Naast de vierkante uitvoering is de klok ook verkrijgbaar in een rond formaat. Deze batterij wordt niet meegeleverd.


Deze glasklok is de naam zegt het al gemaakt van glas. Het mooie aan dit materiaal is dat. De koperkleurige cijfers geven een warme uitstraling. Deze vierkante wandklok is makkelijk te combineren in iedere ruimte, van keuken tot woonkamer.


De wandklok is makkelijk te combineren in iedere ruimte, van keuken tot woonkamer. Deze klok is ook verkrijgbaar in de kleur wit. De klok werkt op een AA batterij. Ook leverbaar in een vierkante uitvoering.


We zijn heel erg blij met onze nieuwe woonkamerklok. Hij heeft een mooi plekje gekregen in ons nieuwe huis. Ook het pakje was op tijd aangekomen en de klok was heel mooi verpakt met twee zegels aan de achterzijde daar is over na gedacht. Fotolijsten, behang, verf en meer! Kies uit 1producten vanaf € 200.


Deze wandklok is ook leverbaar in een ronde uitvoering. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Het label gaat steeds weer op zoek naar uniek design, zodat je wandklok een stijlvolle eyecatcher kan vormen! Dit geeft een mooi 3d effect.


De behuizing van deze wandklok is gemaakt van staal en hij is verkrijgbaar in vier kleuren. U kunt kiezen uit geel, zeegroen en donkergrijs. Alle merken voor de laagste prijs. Meerdere aanbieders online. Altijd de beste deal voor jou.


Het grootste online winkelcentrum. Het vierkante Vintage model is afkomstig van het BOXDesign. Leuk voor in de woonkamer of boven je bureau. KARLSSON Retro quartz wandklok. Quartz uurwerk loopt goed gelijk op tijd.


Karlsson vintage wandklok

Woonkamer Vintage Retro Vinyl Wandklok Muzikale Thema CD.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts