woensdag 26 juli 2017

Bijzettafel riviera maison

Meer geluksmomentjes thuis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online! Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.

Vind items binnen jouw budget. Op zoek naar een Bijzettafel? Riviera Maison bijzettafel op Vergelijk.


Rivièra Maison biedt een ruime collectie bijzettafels in diverse modellen, kleuren en materialen. De tafels zijn handgemaakt en daardoor uniek. Snel in huis Veelal gratis verzonden.


Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.

Bekijk de collectie nu online. De zilverkleurige tafel heeft een rond dienblad en is voorzien van een sierlijk, minimalistisch onderstel. Gave bijzettafel van riviera maison ! Hoog doorsnee helemaal nieuw,enige wat eraan mankeert is scheurtje in het blaikzelf v. Stijlvol en uniek binnen de collectie van Rivièra Maison. In de Shelter Island serie zijn diverse modellen verkrijgbaar. Groot aanbod bijzettafels.


Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. Naast dat de tafeltjes niet alleen handig zijn om in huis te zetten, zien ze er ook nog eens leuk uit! Goedkope meubelen kopen Trendy - Modern - Kwaliteit Ruim assortiment Online bestellen! Bij een mooie eettafel horen natuurlijk mooie stoelen om het plaatje compleet te maken. Ieder meubel is handgemaakt waardoor u een uniek item in huis haalt.


Ons assortiment bestaat uit bartafels , salontafels , bureaus , eettafels , bijzettafels , bureaus en side tables. We maken ruimte voor de nieuwe collectie! Sale During the SALES you profit from special deals and high discounts.

De laatste bijzettafels trends. Bestel je nieuwe bijzettafel uit ons topmerk assortiment. Leuk naast een mooie loungestoel. Hij fleurt echt elke zithoek op!


Zo beschik je meteen over meerdere, prachtige bijzettafels tegen een zeer interessante prijs. Prachtige en kwalitatieve houten bijzettafels. Een heerlijke kop koffie met een versnapering erbij, of tijd om een goeie fles wijn open te trekken. Deze stijlvolle bijzettafel komt daarbij goed van pas en schuift u eenvoudig aan.


De Caleton End Table is stoer en klassiek tegelijk. Hierin kun je bijvoorbeeld boeken, tijdschriften of kussens in opbergen. Handig bij of naast de bank! Maar je kunt deze mand ook als bijzettafel gebruiken.


Door zijn handvaten aan de zijkant kun je de mand overal heenzetten en optillen. Door een combinatie van eikenhout en RVS staat hij sterk op zijn poten en kan hij genoeg drankjes en hapjes dragen. Hij is dus handig naast de bank! Charmant ontwerp, past in ieder interieur en ook nog stevig? Ja, dan hebben we het vast over de Venice bijzettafel van Rivièra Maison.


Door het stevige materiaal is dit tafeltje haast onverwoestbaar en gemakkelijk in hoogte te verstellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts