dinsdag 25 juli 2017

Interieurvormgeving hbo

Interieurvormgeving hbo

Bij ons kunt u uw opleiding uitstekend combineren met uw baan en privéleven. Van Digitaal tot Klassikaal. Als vormgever heb je te maken met opdrachtgevers en gebruikers.


Niet alleen het individuele creatieve vermogen is belangrijk maar ook de kwaliteit van opdrachtanalyse. ArtEZ leidt interieurvormgevers op binnen het hbo. De focus ligt op creatieve, experimentele en authentieke ruimtelijke ontwerpen.


Het ontwikkelen van eigenheid en identiteit als ontwerper door maken en onderzoeken staat voorop. Na je studie kun je aan de slag als ontwerper bij een bureau of organisatie of als zelfstandig ondernemer. Om functionele en stijlvolle interieurs te kunnen ontwerpen moet je alles weten over materialen, licht, geluid en schaal. Ook heb je talent nodig om te analyseren. Je leert de leefomgeving van consumenten inrichten, zoals het interieur van een huis, woonwinkel, showroom of een ander bedrijf vormgeven.


Interieurvormgeving hbo

Architectuur en interieurvormgeving - hbo bachelor Algemene informatie De HBO Bachelor Architectuur is gericht op het verwerken van theoretische kennis, het ontwikkelen van creatieve vaardigheden en het initiëren van een onderzoekende houding. Wanneer je deze opleiding door bepaalde omstandigheden niet kunt volgen, kun je er ook voor kiezen om hbo bouwkunde te gaan doen en als specialisatie architectuur te nemen of de bacheloropleiding Vormgeving met ruimtelijk ontwerp. Beide hbo -opleidingen voldoen aan de eisen om door te kunnen stromen naar de masteropleiding interieurarchitectuur. Dagelijkse leiding Perk: Marian van den Dungen. Zondag januari, van 12.


In de categorie schoolprojecten schoot Heleen Dhooge uit Antwerpen de hoofdvogel af. Op zoek naar een opleiding op het gebied van interieurstyling of binnenhuisarchitectuur? Krijg praktische en klassikale lessen in groepen van maximaal studenten. Diverse opleidingsplaatsen in heel NL. De opleiding interieurvormgeving duurt drie jaar.


Interieurvormgeving hbo

In het tweede jaar zijn de projecten specifiek gericht op interieurvormgeving (interieurarchitectuur). Veel aandacht wordt besteed aan het ontwikkelen en vormgeven van concepten voor diverse projecten in publieke en openbare ruimten, waarbij ruimtelijk en constructief werken van groot belang is. Ga dan voor het maanden durende programma HBO Binnenhuisarchitectuur en Styling. Hierin gaat u aan de slag met verschillende stijlen en stromingen van binnenhuisarchitectuur. Daarnaast gaat u werken aan uw creatieve vaardigheden en verdiept u zich in composities en verhoudingen.


Ook wordt in een gesprek onderzocht in hoeverre de opzet van de opleiding aansluit bij jouw verwachtingen. Je beschikt over een bachelordiploma ruimtelijk ontwerp of vormgeving, een hbo - of TU-opleiding bouwkunde met architectuur als specialisatie of een andere ontwerpopleiding. De professionele bachelor interieurvormgeving in contactonderwijs is een driejarige opleiding. Het modeltraject omvat studiepunten per trajectjaar. Een overzicht van de opleidingsonderdelen, kan je in het curriculum terugvinden.


Interieurvormgeving via contactonderwijs. Een specifieke vooropleiding is niet nodig. In een voortdurend evoluerende samenleving probeert hij via aanwending van techniciteit en gebruikmakend van esthetisch-artistieke inzichten tot een creatieve invulling te komen van de wensen en verlangens van diverse opdrachtgevers. Lees ervaringen van deelnemers, vraag info aan of schrijf je direct in! Vind jouw opleiding, cursus, training, job of stage op ROC.


Wij helpen studenten, stagiaires en werkzoekenden bij hun zoektocht naar de juiste studie, stageplek of. Thomas More biedt nu ook een bachelor opleiding interieurvormgeving aan in avondonderwijs. Je kunt kiezen voor twee avonden per week, één dag per week of een mix van namiddagen en avonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts