dinsdag 18 juli 2017

Pip sale

Profiteer nu tot wel korting. Ontdek de complete Pip collectie in de officiële shop met kortingen tot wel. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Nu Sale met korting op je favoriete artikelen.


Pip Studio newsletter and receive a €discount! Pip dekbedovertrekken geven u dus niet alleen een vrolijk, maar ook luxe gevoel!

Bij een PiP dekbedovertrek staan kwaliteit en detail daarom hoog in het vaandel. Waaronder de lijnen Floral, Spring to Life en. PiP Studio Floral Servies tot Korting. Uitgebreid assortiment PIP dekbedovertrekken bij Bedtextiel-outlet. Ontwerpster PiP haalt haar inspiratie uit alledaagse dingen als wilde rozen in bloei en haar parkiet Tjommy, die terug te vinden zijn in haar ontwerpen.


Happy products for happy people. Grote collectie woonaccessoires hier! Woonaccessoires tegen de laagste prijzen.

Gratis bezorging vanaf 20. De badjas is rood en versierd met bloemen. Gemaakt van 1 velours katoen. Badjassen van PiP voelen heerlijk zacht en comfortabel aan. Deze badjas heeft een capuchon.


Momenteel zijn er producten waarvan aanbiedingen beschikbaar. Pip ist das Alter Ego einer erwachsenen Frau, die sich ihren Traum erfüllt hat: Sie ist Gründerin einer eigenen Lifestylemarke. Ihre Produkte reichen von Homewear über Schreibwaren und Heimtextilien bis zu Porzellan und Grußkarten.


Eine große Produktpalette mit einem gemeinsamen Nenner: Sie bringen das Herz zum Hüpfen. Pip studio staat voor vrolijke en mooi afgewerkte producten. De nekrol is blauw met een bloemenprint erop. Veel gratis verzending en retour!


De Lente Mid Season Sale staat garant voor hoge kortingen en acties bij veel webwinkels. Het label heeft als doel om een sprankel te geven aan elke dag. U kunt via onze webshop eenvoudig PiP artikelen bestellen. Wij leveren onze producten tegen een scherpe prijs en u heeft keuze uit een ruim aanbod.


Pip is de ontwerpster van het merkt PIP , zij begon op een jonge leeftijd al met het maken van spulletjes die zij graag zou willen hebben maar nergens te koop waren.

Met de producten die zij maakt probeert zee en stukje vreugde te geven aan andere mensen. Het bestek heeft een bloomingtails heft in de kleuren blauw, khaki en roze. Cm khaki - rose floral diep bord voor soep of pasta uit de serie floral van pip studio. Pip ’s studio maakt alledaagse producten zoals pip studio badjassen of pip studio dekbedovertrekken, vooral zaken die zij zelf niet naar haar eigen smaak kan vinden.


Door haar oog voor detail, speciale afwerkingen en gelaagde designs, krijgen deze collecties een kwinkslag met als doel een sprankel te geven aan het dagelijks leven. Door oog voor detail, speciale afwerkingen en gelaagde designs, krijgt de collectie een kwinkslag met als doel een sprake te geven aan het dagelijkse leven. PIP Studio is een eigentijds merk met een groot assortiment dekbedovertrekken.


De stijl van PIP Studio onderscheid zich door het design van het dekbedovertrek en het gebruik van verschillende, vaak felle, kleuren. Naast het dekbedovertrek biedt Bedderie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts