woensdag 12 juli 2017

Lijst 70x100

Uw Product is Altijd op Voorraad! Breed assortiment aan posters van hoge kwaliteit. Lijsten in alle kleuren en materialen. Vergelijk hier aanbiedingen.


Combineer bij voorkeur verschillende lijsten om een moderne fotowand te creëren! Geleverd inclusief ophanghangmateriaal en zowel staand als liggend te gebruiken.

Metalen lijst zwart, 70x1Zwarte metalen lijsten voor posters met afmeting 70x1cm. Deze kwaliteitslijsten staan prachtig in elk huis en geven je fotowand een modern gevoel. Koop en verkoop lijst 70x1eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Wissellijst normaal glas 70x1cm. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Dan wilt u deze vast en zeker goed beschermen. Met de fotolijsten 70x1is dat mogelijk.

Door uw posters of foto’s van groot formaat in te lijsten beschermt u deze tegen stof, vuil en andere invloeden van buitenaf. Daarbij zijn het echte eye-catchers. Uw woonkamer, hal, slaapkamer of hobbykamer is niet meer hetzelfde met een fotolijst 70x100.


Bij IKEA vind je stijlvolle en moderne lijsten voor aan de muur. Fotolijsten koop je eenvoudig online bij bol. Omring je mooiste foto’s en posters met een mooie lijst en maak je huis persoonlijker.


DEHA Design Döhnert Frame Design Mende Jansen Display Klüber-Gebira Mira Nielsen Design SteTas. Ruime keuze lijsten op beslist. Grote formaten fotolijsten trekken direct de aandacht naar zich toe. Zo ook de fotolijsten 70x100.


Deze lijsten vallen onder de zogenaamde wissellijsten. Bij ons in de webshop kun je terecht voor diverse formaten, stijlen en kleuren. Het glas van deze fotolijst 70x1is helder glas, zodat jouw foto mooi tot zijn recht komt. De juiste lijst voor je poster, kunstwerk, diploma of foto. En dat voor de scherpste prijs.


In onze lijstenmakerij worden de lijsten met veel aandacht gemaakt door onze vakmensen. Al deze lijsten zijn dus geschikt voor een poster of foto van 70x1cm. Alle lijsten van formaat 70x1zijn voorzien van een ophangdraad.

Lees hiervoor de omschrijving van elk product. Alle 70x1formaten zijn voorzien van helder glas. Een hoogwaardige premium aluminium lijst met een geborstelde zijkant, dit maakt de.


Aluminium Frames 70x1v. Makkelijk bestellen Snelle levering Evt. Zo kunt u deze 70x100cm wissellijsten aan de muur bevestigen maar ook op de grond plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts