maandag 31 juli 2017

Studio pip

Happy products for happy people. Ontdek de complete Pip collectie in de officiële shop. Bademode, Bettwäsche und Homewear! Pip Studio bij Smulderstextiel. De Floral, Royal, Royal White en Blushing Birds collecties hebben alle een eigen stijl.


Studio pip

Voorzie jouw eettafel van prachtig servies dat is afgewerkt met gouden details, volledig in Pip stijl. De collecties hebben bijpassende glazen en tafeltextiel. Studio Pip creates beautiful Australian made furniture with stylish designs and outstanding material quality for both commercial and residential spaces. Our elegant, modern designs are crafted to suit everybody, every day in every space.


Made to last a lifetime, our original pieces emphasise authentic Australian craftsmanship. De handdoeken zijn gemaakt van 1 katoen badstof en hebben natuurlijk prachtige Pip printjes. Vul jouw collectie handdoeken aan met een baddoek, douchelaken of een washandje van Pip. Wil je jouw gasten ook laten genieten van de fijne handdoeken van Pip ? Snel in huis Veelal gratis verzonden. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Grote collectie woonaccessoires hier! Woonaccessoires tegen de laagste prijzen. Kies uit 2producten vanaf € 95.


Een Pip dekbedovertrek staat prachtig in vele soorten slaapkamers: in romantische stijl, klassieke stijl, neutrale stijl of natuurlijke stijl. Maar ook voor een moderne slaapkamer is er een bijpassend Pip dekbedovertrek te vinden! Pip studio blushing birds glas waterglas 0. Ltr - helder blushing birds glas gezellig en stijlvol water drinken in stijl? Op zoek naar een PiP dekbedovertrek?


Studio pip

Dan is Bedtextiel Outlet het juiste adres! PiP Studio dekbedovertrekken. PiP ’s handschrift wordt gekenmerkt door een warme en haast intieme ‘touch en feel’, vaak is het een mix en match concept met gelaagde dessins met een scherp oog voor kleine details en speciale afwerkingen, gecombineerd met een subtiel kleuren pallet.


En dat zie je terug in deze collectie vloerkleden. Volg jij graag de trend waarbij je een vloerkleed plaatst in de eetkamer? Aan de randen af en toe beschadig zie foto’s. Gebruikt Ophalen of Verzenden. And after that, be able to write some code that references these libraries and be able to run it from within Visual.


Studio pip

Dit diepe bord is gemaakt van hoogwaardig porselein en versierd met exotische bloemen. Elke rand heeft een eigen dessin en gouden details. Het label heeft als doel om een sprankel te geven aan elke dag. Zo past jouw inrichting helemaal bij elkaar. Uitbundige prints, diverse kleuren en vele unieke details.


Een lust voor het oog, maar dankzij de hoogstaande kwaliteit ook heerlijk om onder te slapen. Verkrijgbaar in 1-persoons, 2-persoons en lits-jumeaux afmeting. De shopping bag is ruim, stevig en niet onbelangrijk: heel erg mooi!


De tas is voorzien van het populaire Good Morning dessin. Creaties die tot het uiterste gaan, en het liefst nog verder, daar draait het om bij de ontwerpen van Pip. Inspiratie wordt gehaald uit alledaagse gebeurtenissen, reflecterend in bijzondere designs.


We zien roze, groene en lichtblauwen accenten die samen voor dit spectaculaire dessin zorgen. Op de achterzijde wisselen grijze en blauwe strepen elkaar af en het dekbedovertrek is versierd met een rood-wit gestreepte sierrand. December staat PIP weer in het teken van het Glazen Hok: uur lang slecht gaan voor ’t goede doel.


Kom langs, volg de live stream, bied op de veiling items en doneer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts