dinsdag 11 juli 2017

Jongens behang

Laagste prijsgarantie en snelle levering! Het leukste jongensbehang speciaal voor jou verzameld. Onze unieke behang panelen kunt u geweldig toepassen om een stoere jongenskamer te maken. Waarom een behang paneel voor de jongenskamer? Stoer behang of met dieren?


Jongens behang

Jungle behang of vintage blauw behang ? Ben je op zoek naar een stoer of leuk behang voor in de jongenskamer? Er is echt van alles op de markt in de behangwereld. Wij hebben het leukste behang voor in de jongenskamer voor je verzameld.


Een overzicht van onze verschillende kollektie`s behang en fotobehang voor de jongenskamer. Javascript is uitgeschakeld. Normaal per rol €2Afmetingen: 10M lang en. Motieven in behang zijn er met grote sterren of juist kleine sterren, kleurrijke strepen of juist zwart-wit, stippen opvallend of juist heel rustig.


Jongens behang

Online behang kopen doe je bij dé behangspecialist van Nederland en Belgie. Met behang creëer je snel je eigen thuis. Een stoere jongenskamer willen alle boys natuurlijk.


Maar hoe maak je nou een echt leuke kamer, die wel stijlvol en niet te schreeuwerig is (niet handig op een slaapkamer). Jongens behang met naam op de kinderkamer. Bekijk het bord behang jongenskamer van ernaenarno op Pinterest. Geel, grijs, zwart patroon natuur materiaal vlies formaat 0. Noordwan Room Seven en Eijffinger.


Fotobehang voor jongens Enorm aanbod fotobehang in allerlei motieven De grootste keuze in behang en fotobehang. Behang jongens bij IKenIK. In onze behang winkel vind je zowel voordelig als stijlvol behang voor de woonkamer, kinderkamer als babykamer in vele stijlen. Voetbal behang jongenskamer.


Met een nieuw behang geef je de kamer weer een compleet andere uitstraling. Tegenwoordig is het een trend om het accent te leggen op één muur. Overigens hebben deze merken ook behang voor stoere jongens en meisjes in de collectie.


Modern behang met prints van bijvoorbeeld Eijffinger, zij hebben ook Wallpower behang (wandgrote dessins) o. Is het grote aanbod van kinderkamerbehang niks voor jou verdiep je dan eens in de mogelijkheden van fotobehang en geef een persoonlijke tint aan de kinderkamer. Koop en verkoop behang jongens eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Toon van de 3Producten.


Gaaf behang is meteen een Eye-catcher in de kinderkamer. En daarom vandaag speciaal voor onze stoere jongens : bijzonder jongens behang. Je ziet leuke foto’s zodat je meteen een idee krijgt hoe het in jouw jongenskamer zou komen te staan. Want het is best een zoektocht leuk jongens behang.


Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen uur en de levering is binnen 1-dagen. Wij bieden een breed scala van producten die voor projecten geschikt zijn.


Van custom-made digitaal behang tot vlamvertragende FR-One stoffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts