donderdag 6 juli 2017

Mooie slaapkamer kleuren

Kosteloos tot in de woning geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in. De beste materialen voor je tuin!


Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak. Kledingkasten vanaf €2online. Overstappen kan alleen vandaag nog!


Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Sobere en simpele kleuren zijn ook goed te combineren. Een slaapkamer is erg mooi als de kleuren sober worden gehouden. Op deze manier creëer je een ontspannen en rustige sfeer in je slaapkamer. Hoe kleuren toepassen: Onderaan de ruimte kan je gebruikmaken van donkere kleuren , hoe hoger je gaat, hoe lichter de kleuren mogen zijn.


Dit zorgt voor een geborgen gevoel en herkennen we ook uit de natuur. Om te ontspannen en tot rust te komen zijn sobere kleuren. Weliswaar in mindere mate, maar ook daar vind je strakke moderne lijnen gecombineerd met vintage details.


De vintage houten vloer die gelegd is in een mooie Hongaarse punt ziet er prachtig uit, en de muren zijn dus geschilderd in een mooie donkere taupe grijze kleur. Deze kleur geeft de slaapkamer een moody sfeer. Ook de kleur groen op de muren is niet zo’n goed idee.


Groen werkt wel ontspannen maar op een actieve manier, zoals een frisse boswandeling dat doet. Genoeg inspiratie voor mooie kleuren voor in de slaapkamer dus. Zoals gezegd is het een slaapkamer waar veel kleuren zijn gebruikt.


Ze hebben gekozen voor een mooie sfeervolle houten vloer. Deze houten vloer is gecombineerd met strakke muren. De meeste muren zijn wit geverf maar de grote muur, waar het bed tegenaan is geplaatst, en ook het stukje muur bij de werkplek, heeft een mooie blauwgroene kleur.


Mooie slaapkamer kleuren

In tegenstelling tot rood werkt de kleur blauw juist heel rustgevend. Andere kleuren die bij uitstek geschikt zijn voor de slaapkamer , zijn basic tinten als wit en beige, maar ook groen en zachtgeel. Kleur in de slaapkamer zonder verf.


Voor meer kleur in de slaapkamer hoef je niet perse met verf aan de slag. Vrolijke accenten blijken goed te werken in de slaapkamer , grijs, paars en bruin daarentegen een stuk minder. Heeft jouw slaapkamer toch grijze muren?


Fleur deze dan op met accessoires, zoals gekleurde kussens op het bed of een mooie fluwelen stoel. Welke slaapkamer kleuren zijn populair. De populairste kleuren voor slaapkamers zijn zonder meer grijs, wit en bruin.


Natuurlijk zijn ook kleuren als blauw, groen, paars en geel vertegenwoordigd. Naast kleuren kiezen op gevoel kun je ook uit de werking van kleur een aantal basisregels afleiden. Johannes Itten laat in zijn boek Kleurenleer een aantal belangrijke aspecten van kleur passeren. Zo helpen het principe van complementaire kleuren en kleurenharmonie zeker bij het bepalen van een mooie kleurcombinatie. De slaapkamer is in huis bij uitstek de ruimte waar je tot rust wilt komen.


Het is dan heel belangrijk te kiezen voor kleuren en een stijl die hier goed bij aansluit. Kleuren en kleurcombinaties hebben een psychologische werking op ons en kunnen dus uitstekend een rustgevend gevoel creëren. Een mooie meisjes slaapkamer met de kleuren rozen en grijs. Slaapkamer kleuren : Bekijk alle tips en ideeën.


Alle decoratie is te vinden in onze webshop. Dan is de kleur subtiel aanwezig in de ruimte, zonder dat het opdringerig wordt. Een muur waar ramen in zitten, schilder je best in een licht en neutraal palet.


Mooie slaapkamer kleuren

En een muur met een binnendeur mag gerust een felle, donkere of zware kleur krijgen. Streef altijd naar evenwicht tussen warme en koude elementen in de slaapkamer. Heb je een houten (en dus warm aanvoelende) vloer, dan kan je de muren perfect blauw of groen verven.


Heb je een tegelvloer in een koude kleur , dan zijn warme kleuren voor de muren toch meer aangewezen. Dat hangt af van verschillende factoren. Allereerst is je smaak natuurlijk heel belangrijk, maar ook de vorm en functie van de ruimte kunnen heel bepalend zijn voor de kleur van je muur.


Mooie slaapkamer kleuren

In dit artikel richten we ons op de slaapkamer. Volg onderstaand stappenplan om tot de juiste kleur voor je muur of plafond te komen. Toch zijn er diverse mooie voorbeelden te vinden van kleine ruimtes met donker geverfde kleuren zoals een donkergrijze hal, een nachtblauwe slaapkamer of een olijfgroene keuken. Heb je moeite met het kiezen van de juiste kleur verf? Ik help je graag met een kleuradvies op maat!


Donkere kleuren als zwart, bruin en grijs zijn te somber, en de kleur die het allerslechtst scoorde is paars. Mensen met een paarse slaapkamer slapen gemiddeld minder dan uur! De oorzaak ligt hem waarschijnlijk in het feit dat de kleur paars een stimulerende werking heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts