vrijdag 28 juli 2017

Inside gordijnen

Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels.


Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.

De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Keuze uit meer dan 2verschillende stijlvolle en trendy Gordijnstoffen! Boek het Casamia, Travedona. U krijgt direct een bevestiging.


INSIDE Blinds is een familiebedrijf uit Roeselare die al meer dan jaar innovatieve gordijnen en jaloezieën produceert. Met meer dan 5verdelers in de Benelux wordt u snel, lokaal en correct geholpen door één van deze specialisten. Het mag weer wat losser in huis met gordijnen.


We spelen met kleur, structuur en een vleugje vintage.

Het huiselijke dringt door tot in onze raamdecoratie. Hoewel strakke optrekgordijnen nog steeds erg populair zijn, kiezen we als maar vaker opnieuw voor overgordijnen. De stof is door zijn verduisterende werking zeer geschikt voor slaapkamers. Dankzij een aantal innovaties blinken ze uit in gebruiks- en onderhoudscomfort die u nergens anders vindt.


Het vouwgordijn is standaard te leveren tot meter breed en beschikbaar in vele kleuren en dessins. De stoffen in onze collectie zijn onderverdeeld in transparante, lichtdoorlatende of semi-verduisterende stoffen. De gordijnen van INSIDE zijn erg populair onder de mensen steeds vaker zie je prachtige gordijnen hangen bij de mensen thuis.


Wij van Ten Dam zonwering zijn daarom ook erg blij dat wij deze prachtige gordijnen mogen leveren en monteren. Kijk dan gerust even tussen de foto’s. Personaliseer je gordijnen Met de stoffen in de collectie CasaMia ga je creatief aan de slag. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.


Inside bied je iets uniek. Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen!


Wij produceren kwalitatieve raamdecoratie van Belgische bodem gaande van vouw- en overgordijnen tot houten jaloezieën en onze laatste nieuwe aanwinst Squid. Je kunt namelijk uit één en dezelfde stof vouwgordijnen, rolgordijnen, overgordijnen en paneelgordijnen laten vervaardigen.

Als wereldwijde couturier van raamdecoratie geven we stijl aan uw gordijnen en dragen we zo bij tot een mooiere manier van. Deze bestaat naast gordijnen ook uit houten jaloezieën. De primeur van deze collectie zal zijn op Salon Residence in Singer Laren van september tot oktober.


Gordijnen zijn vooral erg geschikt voor gebruik bij grote raampartijen en deuren. Wil je gordijnen combineren met vouw- of rolgordijnen in dezelfde stof of kleur? Aangezien wij de gordijnen (en vouwgordijnen) zelf maken, is dat geen enkel probleem.


Daarnaast is de plooi van de gordijnen ook verschillend. Benieuwd naar de prijzen van inside vouwgordijnen? Wilt u de unieke collectie stoffen zien? Kom dan, ook zonder afspraak, langs in onze showroom te Bergschenhoek.


Dankzij de doorgedreven automatisering worden de gordijnen perfect afgewerkt en voldoen ze aan de hoogste kwaliteitseisen. Bovendien blijven de gordijnen zo toch betaalbaar. Vind de beste selectie inside gordijnen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit inside gordijnen voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts