vrijdag 7 augustus 2015

Kolombrievenbus klassiek groen

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Deze stijlvolle, klassieke brievenbus biedt veel ruimte, is zeer stevig en kan weer en wind aan! Is deze groene kleur het toch niet helemaal voor u? Wij bieden deze kolombrievenbus ook in andere verschillende mooie kleuren.


Onze elegante kolombrievenbussen zijn van aluminium geconstrueerd. De brievenbus weegt 1kilo. Nostalgische kolombrievenbus in klassieke , Engelse stijl. Klassieke kolombrievenbus groen. Reviews Schrijf een review.


Vandaag bestel morgen in huis! De kolombrievenbus is klassiek vormgegeven en brengt een nostalgische sfeer in de tuin. De post haal je via één van de deurtjes uit de brievenbus. De Kolombrievenbus van V-Part is een brievenbus met een klassiek design. Deze brievenbus is voorzien van een klep die naar binnen klapt bij het inwerpen van de post en heeft aan zowel de voor- als achterzijde een deur om te post eruit te halen.


Kolombrievenbus klassiek groen

Deze statige kolombrievenbus is zeer klassiek vormgegeven en is qua stijl te vergelijken met beeldwerken uit de victoriaanse tijden. Naast het feit dat deze brievenbus zeer goed werkt als decoratie biedt deze brievenbus veel ruimte, is weerbestendig en staat zeer stabiel. Via het deurtje aan de voorzijde kunt u de post uit de brievenbus halen. Deze kolombrievenbus is wellicht de meest bekende staande brievenbus met een klassiek uiterlijk.


Door de nostalgische vormgeving past deze staande brievenbus perfect bij een pitoresk huis. De mooie afwerking en ruime inhoud van deze klassieke brievenbus maken dit tot een tijdloze top brievenbus. Prachtige klassieke kolom brievenbus in Engelse stijl. Deze klassieke engelse brievenbus is voorzien van een gepantserde laklaag (poedercoating).


Kolombrievenbus klassiek groen

Deze elegance brievenbus wordt incl. VEPA BINS Kolombrievenbus nostalgisch groen. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Brievenbussen koop je eenvoudig online bij bol.


De klep klapt naar binnen bij het inwerpen van de post en de brievenbus heeft aan zowel de voor- als achterzijde een deur om de post eruit te halen. Formaat nostalgische klassieke brievenbus. De groene klassieke brievenbus met nostalgische uitstraling is geschikt voor intensief gebruik. De klep waar de post ingaat heeft de kleur van verweerd goud met het woord “letters” erop, voor een echte vintage look.


Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Breng een nostalgische sfeer in uw tuin met deze fraaie klassiek vorm gegeven brievenbussen. Groen , antraciet, blauw of. De KARWEI lak hoogglans klassiek groen extra dekkend 7ml is een stoot- en krasvaste lak. Het is geschikt voor decoratieve toepassingen binnenshuis op zowel hout, metaal als kunststof.


De lak is ook weersbestendig en dus te gebruiken voor toepassingen buitenshuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts