maandag 24 augustus 2015

Sigmalife kleurkaart

Bekijk ons assortiment en Bestel! Hout is een natuurlijk product. Het is een warm materiaal dat zeer geliefd is om zijn karaktervolle uitstraling.


Sigmalife kleurkaart

Het wordt dan ook meer en meer in tal van toepassingen gebruikt. Hij biedt houtconstructies zoals deuren, ramen, poorten en houten gevelbescherming een duurzame dekkende bescherming waarbij de houtstructuur mooi geaccentueerd blijft. Info over sigmalife kleurkaart. Resultaten van zoekmachines! Derhalve wordt een volledig blank systeem afgeraden.


Basisgegevens Dichtheid : ca. Deze eigenschap voorkomt dat het houtwerk sneller gaat barsten. De beits is watergedragen en transparante en geschikt voor buiten. Dankzij de hoge elasticiteit is het bij uitstek geschikt voor houtsoorten die een groter zwel- en krimpgedrag vertonen.


Sigmalife kleurkaart

Eventuele barstvorming wordt hierdoor tot een minimum beperkt. Bijvoorbeeld bij houten gevelbekleding, borstweringen van kozijnen en houten bergingen. Kenmerkend is dat deze beits de nerftekening van het hout accentueert. Dat kan een prachtig afgerond project zijn, kostenefficiënt onderhou esthetisch én functioneel kleuradvies, maar evengoed een strak. De eindkleur wordt mede beïnvloed door de kleur van het hout.


Daarom wordt geadviseerd eerst een proefvlak te maken. Sigma staat waar u voor staat. Toepassing van een volledig blank systeem buiten, wordt vanwege de geringe buitenduurzaamheid afgeraden. Dat doe je voordelig online! Nerftekening van het hout word geaccentueerd.


Dit product is op basis van thixotrope alkydhars. Kleurwaaiers, kleurboeken en kleurkaarten. U vindt hier alle kleurwaaiers, kleurboeken en kleurkaarten overzichtelijk bij elkaar.


SIGMALIFE DX TX Gloss - KLEUR NAAR KEUZE - liter. BASISGEGEVENS 3Dichtheid : ca. OPMERKING Door roeren zal de thixotropie van de beits verloren gaan en daarmee de verwerkingseigenschappen.


Veelal wordt deze beits gebruikt voor het behandelen van rabatdelen. Het product kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld borstweringen van kozijnen, houten bergingen en houten gevelbekleding. Bij buitentoepassing van lichtere kleuren, is.


De droge laagdikte is hoger dan die van een conventionele, transparante impregneerbeits. Droogtijden bepaald bij 23°C en R. Stofdroog na uur, kleefvrij na uur, overschilderbaar na uur. Blik van liter en liter.


GEBRUIKSDOEL Eerste laag in transparante beitssystemen op houtconstructies buiten en binnen, zoals geveltimmerwerk, balkon- en tuinhekken en betimmeringen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts