woensdag 26 augustus 2015

Folie raam wel naar buiten kijken niet naar binnen

Entdecken Sie die große Musikauswahl für jeden Geschmack im Thalia Onlineshop! Bespaar tot wel via kiesproduct. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.


Anti inkijk folie of privacy folie is er voornamelijk op gericht het zicht van buiten naar binnen te belemmeren c. In iedere ruimte waarbij het niet wenselijk is dat er naar binnen gekeken wordt, vindt deze folie een toepassing.

Door middel van anti inkijk folie verhoogt u de privacy en houdt u ongewenst inkijk tegen. Veel mensen zoeken raamfolie waarbij ze wel naar buiten kunnen kijken en de mensen van buiten niet naar binnen kunnen kijken. One-way-vision- folie biedt de oplossing.


Maar er is een kantekening. De breedte is 47cm, de lengte kun je zelf kiezen vanaf 50cm. Wel zou u dan stroken van deze folie aan kunnen brengen zodat u wel en de voorbij lopende mensen moeilijker naar binnen kunnen kijken. Inbetweens zijn gordijnen waardoor je wel naar buiten , maar niet naar binnen kunt kijken.


Ze zitten qua stofdikte tussen overgordijnen en vitrage in en zijn daarmee lichtdoorlatend zonder inkijk. Let op: als er ’s avonds thuis licht bandt, kan men wél door inbetweens naar binnen kijken.

Dankzij de spiegelende werking aan de buitenzijde van deze folie kan er niet meer naar binnen gekeken worden bij uw kantoor of woonhuis. Vanuit binnen gezien is de folie echter helder en u heeft dus zelf uitstekend zicht! De spiegel werking ontstaat doordat het binnen donkerder is dan buiten. Glasgordijnen, ook wel vitrage of inbetweens genoem zijn dunne gordijnen die vaak tussen het raam en de overgordijnen gehangen worden. De gordijnen zorgen ervoor dat mensen minder gemakkelijk van buiten naar binnen kunnen kijken , maar helpen daarnaast ook om de zonnestralen die naar binnen vallen te verminderen.


U kunt wel naar buiten kijken maar niet naar binnen. Dit is natuurlijk een glassoort die tot de verbeelding spreekt maar let op, dit werkt alleen als de ruimte waarin u zich bevindt significant donkerder is dan de andere zijde van de spiegel. Overdag wil je van binnen naar buiten kunnen kijken , dus van donker naar licht. En als het donker is wil je van niet van donker naar licht kunnen kijken. Toegevoegd na minuten: Er bestaan wel speciale ramen die je met een afstandbediening ondoorzichtbaar kan maken, maarja, die zijn niet betaalbaar.


Bestaat er ook glas waardoor je niet van buiten naar binnen kunt kijken , maar wel van binnen naar buiten ? Ik bedoel dan hiermee glas voor in ramen voor bijv. Gewoon glas waardoor je niet van buiten naar binnen kunt kijken , maar wel van binnen naar buiten kunt kijken. Wanneer dit type folie is aangebracht kun je van buitenaf bijna niet meer naar binnen kijken en wanneer de lichtsterkte binnen lager is dan buiten wordt dit zelfs onmogelijk. Daar tegenover staat dat er onbeperkt zicht van binnen naar buiten blijft. Er komt met dit type wel minder licht naar binnen dan anders het geval zou zijn geweest.


Bij welke raamdecoratie kan ik wel naar buiten kijken en kan niet naar binnen gekeken worden? Een ideale oplossing voor je ramen waarbij geen licht van buiten wordt weggenomen, maar waarbij je wel 1 privacy hebt is eigenlijk niet mogelijk.

Deze bijzondere plakfolie voorkomt inkijk naar binnen en naar buiten ! Blinderingsfolie of privacyfolie is vele malen goedkoper dan gezandstraald glas! De glasfolie lijkt het meest op een gezandstraalde ruit, alleen vele malen voordeliger dan een echte gezandstraalde ruit. Hierdoor is anti inkijk folie zeer gewaardeerd! Meer mogelijkheden met de anti inkijk folie. Ook is het met onze anti-inkijkfolie mogelijk om een ruit te blinderen met daarop bijvoorbeeld een eigen ontwerp, logo of van uw (bedrijfs)naam.


Ook is er een variant deze folie waardoor u wel naar buiten kunt kijken maar van buiten moeilijk naar binnen. De mate waarin mensen naar binnen kunnen. Bent u opzoek naar een kwaliteit zonwerende folie welke ervoor zorgt dat er minder warmte naar binnen komt maar waar u nog wel goed naar buiten kunt kijken maar niet van buiten naar binnen ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts