donderdag 20 augustus 2015

Raw interieur

Vraag Gratis een Adviesgesprek aan bij IN. Op veel Meubels is Persoonlijk Maatwerk Mogelijk, Vraag naar de informatie! Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? De grootste vacaturesite voor de bouw. RAW Interiors: puur interieuradvies met een ruig randje.


SALE – Breda Graaf Hendrik III Plein. Gran milano – Bank ( zonder houten console ) van € 8. Van Rossum – Tafel met vierkant Kops blad. Hier worden de ontwerpen gemaakt van zowel uw gehele interieur , als ook uw exterieur en tuin. In de Wilhelminastraat in Breda is RAW Next gevestigd. Hier ziet u een jongere lijn qua meubelen en de winkel staat vol met leuke accessoires voor in je huis.


In onze winkels in Breda en Den Bosch tonen wij u de mooiste meubelen, wandkleden, raambekleding, karpetten en verlichting. In onze zaken in Milaan vindt u een unieke verzameling aan curiosa, vintage en brocante. Bekijk meer ideeën over Interieur , Huis interieur en Interieur ontwerpen.


Raw interieur

In de Verwerstraat in Den Bosch vindt u twee RAW -vestigingen. Een opfrisbeurt voor jouw interieur. Oplaadpunt Wilhelminapark 38. Door de vier elementen kleur, verlichting, object en atmosfeer in een uniek concept te verenigen, heeft RAW het hedendaagse interieur opnieuw uitgevonden. Hier vindt u naast een prachtige collectie meubelen van Frigerio, Meridiani en Living Divani, dan ook ook unieke interieuraccessoires en verlichting van onder andere Modular Lighting, Brand van Egmond en Dovalli.


INTERIEUR WOONBOERDERIJ VEGHEL In een landelijk prachtige groene omgeving in Veghel heeft RAW architectuurstudio het ontwerp gemaakt voor de verbouwing van een bestaande woonboerderij. Neem hier vast een kijkje in de zaak. Bekijk hier onze lunch-, borrel- en dinerkaart. Kom in contact voor Gratis Interieuradvies!


Raw interieur

Geef een reactie Reactie annuleren. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Deze pin is ontdekt door Patricia Frieman Interior Design. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Denk hierbij aan het gebruik van velvet meubels, gebreide stoffen en warme kleuren.


Stoere elementen komen terug in lichte ruwe houten meubels en zwart stalen details. Voordelig geprijsd en voor 23:besteld is de volgende werkdag in huis! Met de G Star raw interieur collectie van G-Star Raw genaamd Prouvé RAW presenteert het Nederlandse merk de klassieke meubels van Jean Prouvé. G-Star Raw heeft in samenwerking met Vitra, een Zwitserse meubelmaker, de collectie opnieuw vormgegeven.


RUW ontwerpt en produceert meubels maar bedenkt ook concepten voor grote en kleine interieurs. Van een klein meubel tot compleet project, wij pakken het met beide handen aan! We staan voor kwaliteit en kiezen onze materialen nauwkeurig.


Precies, en daarom laten we u graag binnenkijken bij een aantal van onze klanten. Om wooninspiratie en nieuwe ideeën op te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts