donderdag 27 augustus 2015

Gordijnstof meten

Bestel eenvoudig en snel op beslist. Alle merken raamdecoratie. Raamdecoratie goedkoop online. Ruim aanbod raamdecoratie. Altijd de beste deal voor jou.

Meet de breedte door de breedte van de roede te meten en tel hier 20cm bovenop. Voor een klein bedrag installeert hij de producten wanneer ze zijn geleverd. Lees meer en maak online een afspraak! Indien u de gordijnen onder de rail hangt meet dan de hoogte van de vloer tot onderzijde rail. Meet dit op minimaal verschillende plaatsen.


Verderop in dit artikel lees je meer over de verschillende soorten plooien en hoe je hier rekening mee kunt houden in de berekening van de totale hoeveelheid gordijnstof. Je gordijnen opmeten - Meet vanaf de roede of rails strak en recht tot op de hoogte waarop je de gordijnen wilt hebben. Lees onderstaande goed door om achteraf problemen te voorkomen.

BlindDesign maakt de gordijnen op de maten zoals u die bestelt (u bent dus zelf verantwoordelijk voor de juiste maten ). Wanneer u hoge ramen heeft, zorg dat u een veilige trap heeft. Maak zelf jouw perfecte gordijnen met onze prachtige gordijnstoffen. Dit is makkelijker dan je misschien denkt. Bekijk voor het opmeten eerst onze opmeetinstructie, hier wordt duidelijk uitgelegd hoe je de maten moet opmeten.


Kan ik mijn gordijnen ook door jullie laten meten en monteren? Zeker, met onze vrijblijvende opmeetservice en voordelige montageservice wordt je volledig ontzorgd. Bekijk onze meetinstructies voor het inmeten van je raamdecoratie.


Met het stappenplan voorkom je fouten en zie je waar je rekening mee moet houden. Lees voordat je gaat meten onze tips op het meetformulier en bekijk de instructievideo’s. Zo weet je zeker dat je gordijnen straks ook echt op maat zijn.


Het meetformulier kun je na het invullen uitprinten en meenemen naar de winkel. Of sla het op en haal de gegevens in de winkel weer op. Vergelijk hier aanbiedingen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen.


Hang eerst de rail of roede op, voordat u gaat meten. Rails: meet vanaf de bovenkant van de rail.

Roede: meet voor een gordijn met zeilringen vanaf de bovenkant van de roede. Maak een ruimte compleet met gordijnen uit onze gordijnstoffen. Naar behoefte kunnen ze tegen zonlicht, geluid of nieuwsgierige blikken naar binnen beschermen. Maak ze geheel volgens jouw voorstellingen met onze prachtige stoffen per meter.


Het kopen van gordijnstof is ideaal voor wanneer u zelf gordijnen wilt laten maken. Gordijnstoffen Wij, als Voordeelgordijnen. Zo hebben wij verschillende kleuren gordijnstoffen. Je wilt nieuwe gordijnen in je kamer. Maar hoeveel gordijnstof heb je eigenlijk nodig?


Die vragen beantwoorden we natuurlijk graag in onze winkels. Aan de hand van (geschatte) maten geven we je advies en informatie. Vervolgens komt onze maatnemer graag bij je langs om alles exact in te meten.


U geeft de maten op die u heeft gemeten volgens de meetinstructies. Zelf haalt u hier niets vanaf of telt u hier niets bij op. Het atelier zorgt er voor dat het gordijn vrij hangt van de vloer of de vensterbank en breed genoeg is wordt gemaakt zodat het gordijn altijd goed sluit en past. De gordijnstof is dan niet meter breed en wordt in banen geconfectioneer maar meter of hoger waardoor je geen banen in je gordijn krijgt.


Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Omdat je je gordijnen op maat laat maken, bepaal jij de lengte en breedte van de gordijnen en de soort plooi. Op zoek naar de juiste combinatie van kleuren en texturen? Witte gordijnstof geeft je kamer ruimte en een rustige sfeer.


Met een kleurige en decoratieve gordijnstof ontstaat er juist een vrolijke sfeer. Perfect voor bijvoorbeeld de. Bij Leen Bakker vind je werkelijk alles op het gebied van gordijnen. Denk hierbij aan kant en klare overgordijnen, gordijnstoffen , vitrages, inbetweens, gordijnen voor de kinderkamer en nog veel en veel meer. Bekijk ons aanbod en plaats meteen een bestelling of kom naar een van onze winkels.


Hier kun je terecht voor de mooiste gordijnen op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts