maandag 10 augustus 2015

Wit spuitvet

Wit spuitvet

Altijd scherp geprijsd bij Verfwebwinkel. Bestel nu Rust-Oleum verf! MoTip PTFE Vet 400ml Spuitbus is een spuitvet met zeer goede hechting en hoge viscositeit voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal en kunststof.


Wit spuitvet

Het nieuwe WDSmart Straw Specialist Hoogwaardig Wit Lithium Spuitvet in 4ml spuitbus zorgt voor een duurzame smering van alle beweegbare en onder druk staande metalen onderdelen - en dat zonder te druppelen of te smelten. Bij lagers, drijfwerken, rollen enzovoort reduceert Wit Lithiumspuitvet de wrijving en zorgt het voor een soepele werking. Daarbij biedt wit spuitvet een perfecte bescherming van (metalen) oppervlakken tegen roest en aanslag. WD Specialist Wit Lithium Spuitvet 400ml WDSpecialist Wit lithiumspuitvet 400ML met Smart StrawTM Het nieuwe Hoogwaardig Wit Lithiumspuitvet zorgt voor een duurzame smering van alle beweegbare en onder druk staande metalen onderdelen - en dat zonder te druppelen of te smelten. WD-Specialist Wit Lithium Spuitvet ? Wit Spuitvet bevat PTFE (Polytetrafluoretheen) en voorkomt slijtage en vastklemmen.


Op zoek naar fietsen, fietsaccessoires, fietsonderdelen of scooter onderdelen Vergelijk online en bestel direct de beste aanbieding. Spuitvet wit met zeer goede hechting en hoge viscositeit voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal en kunststof. Bevat PTFE (Polytetrafluoretheen) en voorkomt slijtage en vastklemmen. Spuitvet met zeer goede hechting en hoge viscositeit voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal en kunststof.


Witvet spray 4ml Duurzame vetsmering van hoogbelaste lagers, spillen en geleidingen van machines. Vetsmering van hoogbelaste lagers, spillen, assen. Gratis verzending vanaf € 1excl. Wit spuitvet spray, Wit spuitvet spraySmering en onderhoud.


Kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs. Universeel, wit spuitvet met goed hechtvermogen. Beschermt en smeert bewegende delen en glijvlakken (bijv. kettingen, kogellagers) langdurig, ook bij hoge belastingen (tot 1°C). Eenvoudig te verwerken: eerst goede kruipeigenschappen, vervolgens dikker wordend en goed hechtend. Voorkomt schade door slijtage en corrosie.


Heb je een vraag over deze Spuitvet Wit Rust-Oleum. XeXcellent WIT SPUITVET is een multifunctioneel, hoogwaardig wit vet dat een uitstekende smering garandeert en dat bestand is tegen water en hitte. Presto spuitvet wit 1ml. Vooral voor allerlei soorten kogellagers is presto spuitvet wit de eerste keus, wanneer het gaat om vermindering van wrijving en waarborging van soepel lopen.


Dit product is uitgerust met een speciale dop. Spuitvet met een zeer goede hechting en hoge viscositeit voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal en kunststof. Wit vet zorgt voor een langdurige smering en beschreming en vermindert slijtage aan o. Waterafstotend en hittebestendig Duurzame bescherming Inhoud : 2ml. Beter gekend als een wit vet.


Wit spuitvet

Spuitvet met PTFE voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal en kunststof. Deel hier uw ervaring met dit product. Reviews die geen betrekking hebben op een product-ervaring, maar b. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. PTFE wit vet heeft een zeer geringe wrijvingscoëfficiënt en een fijne structuur.


Dit smeermiddel is bestand tegen zwakke zuren en basen, en weersinvloeden. PTFE is tevens waterafstoten PH-neutraal en corrosiewerend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts