vrijdag 21 augustus 2015

Pip badlaken

Al Jaar Online De Grootste in Beddengoed. Of je nu zoekt naar een basic of een vrolijke print. Happy products for happy people. Ontdek de complete Pip collectie in de officiële shop.


Voor 22:bestel morgen in huis! Alle merken Pip badlakens. Na het douchen droog jij je af met de Handdoeken van Pip. Bestel eenvoudig en snel op beslist.


Na een warme douche is het tijd om je lekker af te drogen en een bodylotion op te smeren. Pip Studio heeft een ruime collectie met zachte handdoeken. De handdoeken zijn gemaakt van 1 katoen badstof en hebben natuurlijk prachtige Pip printjes. Vrolijke handdoek met Woezel, Pip , Buurtpoes en Charlie afgebeeld op een groene achtergrond.


Deze kleurrijke handdoek is perfect voor mij naar het zwembad of het stran maar kan natuurlijk ook thuis goed gebruikt worden. Door het hoge afwerkingsniveau heeft het badlaken ook een luxe uitstraling, alle randen zijn met een mooi stevig boord afgewerkt. Nu tijdens SALE korting tot. Gratis bezorging en retour.


Bij beperkte ruimte is een hamamdoek ideaal. PiP Studio Strandlakens koop je eenvoudig online bij bol. Een hamamdoek is dunner en lichter, waardoor deze sneller droogt. Maak van je huis een thuis.


Bekijk de trendy woonaccessoires! Strandlaken van het merk Pip gemaakt van Katoen Velours uit de Floral Fantasy Beach. Deze badlakens zijn namelijk extra zacht en komen in verschillende maten.


En omdat er zoveel keuze is, kies je er een met een vrolijke bloemetjesprint, precies wat bij je past. Dat heeft een belangrijke reden. Een groot strandlaken kopen?


In ons assortiment vind je diverse strandlakens voor kinderen en volwassenen. Je hebt ook keuze uit hammamdoeken en badlakens. Een standlaken is onmisbaar tijdens je zonvakantie. Het verschil tussen een hamamdoek en een strandlaken zit hem in de dikte en het gewicht. Op zoek naar trendy kleding?


Heerlijk zacht strandbaden van woezel en pip. De kleurrijke jacquard print geeft extra kleur aan de badkamer. Daarnaast heeft Pip ook vrolijke badjassen en zachte badlakens.


Pip badlaken

De badkameraccessoires kan je los aanschaffen of in sets! In verschillende kleuren verkrijgbaar. Van uitstekende kwaliteit! Badtextiel moet niet alleen mooi zijn, het moet ook comfortabel aanvoelen en vocht goed absorberen.


In onze badtextiel outlet vind je een ruime collectie badtextiel waaronder washandjes, gastendoekjes, handdoeken en badlakens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts