dinsdag 11 augustus 2015

Badkamer klok digitaal

Alle merken badkamer klok. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Klokken voor lage prijzen online. Altijd de beste deal voor jou. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Overstappen kan alleen vandaag nog!

Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Ontdek ons unieke assortiment klokken. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. In kunststof uitgevoerde digitale klok.


Dit model is radiogestuurd zodat u deze nooit gelijk hoeft te zetten. Naast de temperatuursaanduiding wordt ook de datum wordt automatisch ingesteld. U kunt deze klok vast laten zuigen aan een tegel of gladde wan maar u kunt ook de klok middels een schroef bevestigen.


De badkamer klokken die wij in ons assortiment hebben zijn vaak eenvoudig en duidelijk.

Door de eenvoudige designs passen ze gemakkelijk in elke badkamer. Wanneer u eenmaal een klok op uw badkamer heeft staan of hangen zult u al snel merken dat het erg handig is en dat u niet meer zonder kunt. Compacte digitale klok voor in de badkamer of elders met verschillende functies. Waterdicht - Strakke vormgeving Lees de tij relatieve luchtvochtigheid en temperatuur in de badkamer af van deze digitale klok.


Naast de tijd kan men de temperatuur van de ruimte en de datum van de dag aflezen. Voor 21:bestel is morgen in huis. AMS badkamer en staande met digitale temperatuur aanduiding.


Zoek je een klok voor de hal of woonkamer, kies dan voor een grote variant als opvallend element. Een klok voor in de keuken of slaapkamer? Dan is een digitale klok aan te raden. Er zijn ook klokken met een stil uurwerk, ideaal voor in de slaapkamer. U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken.


Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Onderstaande aluminium badkamer spiegelkasten zijn voorzien van een ingebouwde digitale klok met blauwe cijfers in de deur, uniek! Dagen bedenktijd gratis retourneren 250. Digitale badkamer klok - x 10.


Artikelen veel tevreden klanten! De witte klok van kunststof is spatwaterdicht en daarom perfect om in een vochtige ruimte hangen. Hij werkt op één AA-batterij, welke u helaas niet krijgt meegeleverd.

Afmetingen x 41x cm. Deze klok biedt u de Keuze uit verschillende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts