donderdag 13 augustus 2015

Hay kussen dot

Designdeals van deze week. Stel je Hay vragen aan onze interieurspecialisten. Bekijk Hay Kussens , vergelijk prijzen bij de beste aanbieders en bestel direct!


Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. De stoffen die voor deze kussencollectie gebruikt worden zijn meubelstoffen: zeer duurzaam en van hoge kwaliteit.

Dot Kussen Steelcut Trio is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Leg bijvoorbeeld het Hay Dot Cushion steelcut trio 60xin de kleur mosterdgeel met gele stippen naast een Hay Dot Cushion Surface kussen 60xin de kleur aqua. Het is ook heel leuk om een of meerdere Hay kussens cadeau te doen, want iedereen wordt toch blij van zo’n prachtig exemplaar in zijn of haar woning? Met de Dot designs maakt u een statement in huis, want ondanks de lieflijke uitstraling hebben de kussens een respectievelijke afmeting van b. Deze versie is vervaardigd in wol-rijke melanges van Kvadrat, die een rijk toonbereik en textuur biedt, evenals een superieure duurzaamheid. Verkrijgbaar in vele kleuren en meerdere stoffen.


De totale range van Dot kussens is dan ook erg groot, voor ieder wat wils. Naast het ruime assortiment is er nog een belangrijk aspect van zijn populariteit: de kwaliteit.

De stof van het kussen voelt heerlijk zacht aan en is heel duurzaam! Je herkent deze kussens aan de typische knopen, waarbij je de keuze hebt tussen één of twee knopen. Ook zijn de kussens verkrijgbaar in verschillende stofsoorten. Dit is het Hay Dot Cushion kussen steelcut trio 60x46. Het Hay Dot Cushion kussen steelcut trio centimeter lang en centimeter breed.


Het materiaal van de hoes is Steelcut Trio ( wol en nylon). De stof Steelcut Trio is van het Deense Kvadrat en staat bekend als kwalitatief zeer hoogstaand. Kies uit producten vanaf € 575. Characterised by the coloured covered buttons on the cushion, HAY ’s Dot Cushion has become a design classic in many homes.


This version is crafted in Kvadrat’s wool-rich blends, which offers a rich tonal range and texture, as well as superior durability. Available in two shapes, with one or two buttons. Het Dot kussen heeft een of twee knopen in contrasterende kleuren op de buik. Plaats het kussen niet in direct zonlicht want de kleuren kunnen vervagen.


Als er een vlek op het kussen komt, probeer deze dan voorzichtig met een spons te. Decoratief kussen met knop. Het Dot Soft Cushion van Hay is - zoals de naam al doet vermoeden - een zachtere, soepelere versie van het bekende originele model.


Geef je bank met dit Dot kussen van HAY een kleine make-over.

De Dot Tint kussens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het heeft twee Dot -knoppen in het midden en is van hoge kwaliteit. Hay dot kussen divina het dot kussen is ontworpen door hay. Het Dot Cushion Surface kussen 70xvan Hay heeft een breedte van centimeter en een hoogte van centimeter.


Het kussen heeft een sloop gemaakt van wol en nylon en heeft een polyester vulling. Je kunt voor het Dot Cushion Surface kiezen uit verschillende trendy kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts