vrijdag 21 augustus 2015

Ariadne at home keuken

Ariadne at home keuken

Ariadne at Home bij Smulderstextiel. Geluk zit in de kleine dingen: een zelfgemaakt woonitem of een fleurige bos bloemen. Kijk maandelijks binnen in de gezelligste huizen. Ga zelf aan de slag met de leukste zelfmaakideeën, met duidelijke stap voor stap-werkbeschrijving.


Ariadne at home keuken

Dat je ‘m helemaal naar je hand kunt zetten. Voeg aan de praktische indeling, open opstelling en witte basis een toef eigenheid toe en je creëert een persoonlijke plek, waar het de hele dag goed toeven is. Van klassieke tot en met moderne keukens en van romantische tot en met design keukens : niets is onmogelijk. Blauwgroene zeetinten, warme zandtonen en toefjes van bamboe, palmblad en rotan.


Het eilandgevoel is niet ver weg als je deze toppers. Keuken in de stijl van Ibiza. De keuken is en blijft een bijzondere plek in huis. Je voert er fijne gesprekken na een dag hard werken. Of proost er op het leven tijdens een borrel met vrienden.


Ariadne at home keuken

Pasteltinten, felgeel of landelijk hout… voor ieder wat wils! Daarom gaan we heel ver om onze klanten te ontzorgen. Jij bepaalt hoe je betaalt. Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp.


Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Geniet van de mooie momenten in het leven in de modern landelijke keuken van ariadne at Home.


Deze keuken combineert het robuuste van landelijk met de vrijheid van vele open details. Het RVS gasfornuis is een 90cm Smeg kookcentrum Opera. In elk nummer vind je de laatste woontrends en ontdek je nieuwe merken in bijzondere stylingproducties.


Neem ook een kijkje in de mooiste huizen in binnen- en buitenland. Het zestien pagina’s tellende woondossier biedt oplossingen en ideeën voor woondilemma’s. Uiteraard is de kleur zwart ook prima te combineren met de tegenpool wit.


Dit samenspel is vooral veel te vinden bij moderne landelijke keukens. Meer over zwarte landelijke keukens lees je hier. Het SMEG fornuis met daarboven de schouw zijn de blikvangers.


Handgemaakte keuken met eikenhouten fronten en een betonnen blad. Al die bewonderende blikken kunt u vast kwijt in het open vak boven de spoelbak. Hier koos styliste Marlies voor olijfgroen én een mix van nieuwe en brocante items.


Kijkje in de keuken Ruimte benutten Kies (als dit kan) voor een extra diep werkblad. In de ariadne at Home keuken werd deze extra ruimte benut voor een nis aan de achterzijde en aan beide zijdes van het keukenblad. Wij plaatsten de nis op het werkbla je kunt er ook voor kiezen het werkblad door te laten lopen.


Bij Brugman hebben we een ruim aanbod aan badkamers. Lees alles over badkamers of kom langs in één van onze winkels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts