woensdag 12 augustus 2015

Rolgordijn ikea op maat maken

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Goedkoper Dan In De Winkel. Bekijk uw resultaten rolgordijn maat bij Finecomb. In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!

Bij IKEA vind je rolgordijnen , vouwgordijnen en plisségordijnen in verschillende kleuren en stijlen. Er is dus altijd een rolgordijn dat past bij jouw interieur. De verduisterende rolgordijnen uit de FRIDANS serie zijn tijdelijk niet verkrijgbaar, omdat de kwaliteit van het product op dit moment niet gegarandeerd kan worden.


Let op : Bij het smaller maken van rolgordijnen moet het gordijn minimaal mm smaller worden dan de buis onderin het gordijn. Plisségordijnen uit de series HOPPVALS en de TRIPPEVALS kan je niet smaller of korter maken. Bij IKEA zorgen we niet gewoon voor woninginrichting, maar vooral voor mensen en gezinnen.


Met het lichtfilterende ENJE rolgordijn kan je naar je lievelingsfilm kijken zonder dat de zon op het scherm schijnt. Rolgordijnen op maat van je behoeften.

Wat je ook zoekt, wij hebben de juiste rolgordijnen voor jou. De ENJE rolgordijnen kunnen niet smaller worder gemaakt. Het materiaal kan dan gaan rafelen. IKEA geeft geen garantie als u de rolgordijnen smaller maakt.


Wij vertrouwen erop dat wij u hiermee voldoende hebben geïnformeerd. Maar er zit dus een handleiding voor smaller maken bij? IKEA - FYRTUR, Verduisterend rolgordijn , koordloos, op batterijen grijs, Je kan de rolgordijnen draadloos verstellen om het licht aan te passen of om privacy te krijgen, afhankelijk van waarvoor de ruimte gebruikt wordt. Koordloos rolgordijn voor extra kindveiligheid.


Als u standaard maten zoekt en geen maatwerk rolgordijnen dan zijn de rolgordijnen van Ikea een prima optie. Wilt u echter op maat gemaakte rolgordijnen , dan zijn wij het voordelige alternatief voor de Ikea. In deze klusvideo legt GAMMA je stap voor stap uit hoe je jouw rolgordijn in de breedte inkort. Moet je de maat nog bepalen? Bekijk ook onze video over rolgordijnen opmeten.


Kan in en voor het raamkozijn worden gemonteerd of aan het plafond. Veel van onze gordijnen en rolgordijnen zijn afgestemd op onze vloerkleden of ons beddengoed. Of ze maken zelfs deel uit van een serie, zodat je een set textiel in jouw favoriete stijl kan krijgen.


Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.

Ontdek ons unieke woonassortiment online. Het is niet moeilijk om rolgordijnen zelf op maat te maken , maar het is wel een precisie werkje. Je moet er wel echt de tijd voor maken omdat er een aantal nadelen verbonden zijn aan het zelf op maat maken van een rolgordijn. Als je zelf een rolgordijn op maat maakt, heb je geen garantie meer op dat rolgordijn. De rolgordijnen uit onze eigen Solano collectie worden 1 op maat gemaakt.


Er is keuze uit lichtdoorlatende en verduisterende stoffen, kunststof en metalen ketting en zelfs met elektrische bediening. De Solano collectie bieden wij aan voor zeer betaalbare prijzen. Rol het rolgordijn in zijn geheel af en leg deze op een schone vlakke ondergrond.


Pak de rolmaat of het meetlint en teken de gemeten maat af op het doek. Neem een scherpe schaar en knip voorzichtig en met aandacht het doek op maat. Voor onze rolgordijnen op maat gebruiken we andere stoffen en componenten dan voor onze rolgordijnen in de standaard collectie. Sfeervolle rolgordijnen op maat. De wensen zullen per ruimte anders zijn.


Een duo rolgordijn op maat kun je helemaal afstemmen op jouw wensen. Bijvoorbeeld of je duo rolgordijn verduisterend moet zijn of niet. Of in welke kleur, want bij HEMA heb je daarin een ruime keuze. Ook als je ramen hebt in afwijkende afmetingen kun je bij HEMA een duo rolgordijn op maat laten maken.


Een rolgordijn kun je meestal in verschillende maten kopen. Als je geluk hebt, vind je een rolgordijn dat precies past. Lukt dit niet, dan kun je hem zelf eenvoudig op maat maken. Kies een rolgordijn dat iets langer en breder is dan de afmetingen van het kozijn.


De as (of rolstok) van het rolgordijn kun je met een ijzerzaag inkorten. Ze zijn eenvoudig te monteren en de stof sluit goed op het raam aan. Hierdoor is een verduisterend rolgordijn op een slaapkamer op zolder een logische keuze.


Houd er echter wel rekening mee dat de rolgordijnen op maat van HEMA niet bevestigd kunnen worden op dakraamkozijnen van kunststof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts