dinsdag 11 augustus 2015

Hummel club shirt

Groot aanbod en snel geleverd. Kijk snel verder op Sportdiect. Geen minimum bestelhoeveelheden. Shop kwaliteit overhemden van diverse topmerken.


Tot korting bij Schulte Herenmode tijdens onze wintersale.

De teamkleding van Hummel past uitstekende bij elkaar en is uitermate geschikt om te dragen met je complete voetbalteam. De top bevat een kort kraagje en heeft korte raglanmouwen voor natuurlijke bewegingsvrijheid. Het lichaamsvocht wordt snel getransporteer huid blijft droog. Het shirt heeft een rib kraag en functionele mesh-inzet aan de zijkant. Het shirt is voorzien van geprint zilveren Hummel logo op rechterschouder.


Shirt is uitstekend te bedrukken. Should arrive at your inbox shortly!

Het is gemaakt van 1 Climatec polyester dat weer zorgt voor een comfortabel draag gevoel. Een volledig overzicht van de Hummel collectie en de nieuwste items. Zowel de Hummel Sport collectie en teamwear als de populaire Hummel fashion lijn. The Official Represent Clo FWCollection, Shop Now Whilst Stock Lasts!


High Quality Materials Expertly Made. Shop online bij de beste Nederlandse boetieks - Find Yourself bij Miinto. Herenshirt gemaakt van hoogwaardig zweetafvoerend polyester Climatec waardoor lichaamsvocht snel wordt afgevoerd. Deventrade presenteert hummel fashion footwear en kids. Voorzien van een functionele ribkraag en mesh-inzetten aan de zijkanten voor extra ventilatie.


Great moisture effect, keeps your skin cool and dry. Dit shirt is uitermate geschikt om te bedrukken. Mesh panels for better breathability on the side of the shirt.


Het hummel Club shirt is gemaakt van 1 hoogwaardig polyester ClimaTec. Dit sneldrogende stretch-materiaal voelt comfortabel aan en zorgt ervoor dat zweet optimaal wordt afgevoerd. Door de mesh-inzet in de zij en de ademende stof voelt het shirt extra luchtig aan.


De kraag en manchetten zijn gemaakt van elastisch rib-materiaal.

Deze collectie bestaat uit diverse trainingsartikelen die beschikbaar zijn in vele verschillende kleuren. Ideaal dus voor jouw team of club ! Dit club shirt is in vele kleuren verkrijgbaar zodat elke club of elk team wel een geschikt shirt kan vinden. Geborduurde ASV Badge bedrukken in de winkel is mogelijk.


JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Het Hummel Club shirt is vervaardigd uit hoogwaardig 1 polyester Climatec. De stof van dit clubshirt is perfect te bedrukken zodat je er met gemak een club - of sponsorlogo op kunt laten aanbrengen.


Lichaamsvocht wordt snel getransporteerd en de huid blijft droog. Functionele mesh-inzet aan de zijkant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts