maandag 17 augustus 2015

Doeken voor ramen

Herbruikbare doeken voor elke toepassing en behoefte. Informeer u en huur ze nu! Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.


Dan is de samenstelling van het product niet hetzelfde en zijn de producten bedoeld voor verschillend gebruik. Dit is echter niet het geval bij de doeken van de raamdoekenset.

De kleuren van beide doeken hebben geen gebruiksbetekenis en daarom kunt u ze gewoon aanschaffen in elke door u gewenste kleur of kleurencombinatie. Ramen wassen met emmertjes sop of spiritus behoort definitief tot het verleden. De NewEco microvezeldoeken die speciaal geschikt zijn voor het wassen van de ramen , maken van ramen wassen een klusje dat je in een handomdraai kunt uitvoeren. Streeploos en zonder gebruik van schoonmaakmiddelen. Beide doeken kunnen op °C in de machine worden gewassen en zijn bij verlaagde temperatuur geschikt voor de wasdroger.


Belangrijk: gebruik geen wasverzachter! De JEMAKO doeken kunnen tijdens de eerste wasbeurten wat kleur afgeven, daarom de eerste tot wasbeurten apart wassen of met gelijkgekleurde was wassen. Ramendoeken van Ferry Shiny World zijn van een ongeëvenaarde kwaliteit.


Door de toepassing van een verhoogde concentratie hóógwaardige polymeren werken onze doeken enorm tijdbesparen streep- en druppelloos zónder toevoeging van enig reinigingsmiddel.

Wilt u een extra streeploos resultaat voor u ramen , gebruik dan deze set doeken met zwarte bamboe. Met de voorreiningsdoek reinigt u de ramen en met de zwarte bamboe droogdoek zeemt u de ramen droog. U zult verbluft zijn van het resultaat. Heeft u deze doeken in huis schrijft u alstublieft een review.


Gratis Retourneren binnen dagen ook als de doeken al gewassen en gebruikt zijn. Ramen streeploos wassen is nu heel makkelijk, Met deze microvezel ramenset met twee microvezeldoeken wast u de ramen , glas en alle andere gladde oppervlakken razendsnel streeploos en pluisvrij schoon. Super Doeken zonder schoonmaakmiddelen en tegen een scherpe prijs. De doeken die wij u aanbieden zijn door ons als beste getest en doen wat ze beloven!


Nu met microvezel ramen droogdoek XXL (blauw) zodat je nog meer ramen streeploos kunt drogen, deze set bevat microvezel doeken ! De doeken voelen zeer zacht aan en zijn zeer comfortabel voor de handen tijdens de schoonmaakwerkzaamheden. Gebruik ze voor ramen kookplaat aanrecht enzo. Daarnaast zijn de doeken tot wel 600x uitwasbaar en geschikt voor alle gladde oppervlakte waardoor het ramen wassen niet alleen makkelijk wordt, maar u bespaart er ook veel tijd en geld mee natuurlijk! Om het ramen wassen makkelijker voor u te maken hebben we ramen wassen tips. Nieuwe microvezeldoeken altijd wassen voor gebruik.


Vanaf nu altijd glanzend en streeploos schone ramen ! Bent u op zoek naar het bekende raamdoekenset, dan kunt u die nu wel heel voordelig aanschaffen! De beide doeken zijn als set verkrijgbaar voor €490. Voor meer informatie over het verkrijgen van de doeken kan je mij een berichtje sturen.

Heel veel reacties hierop wijzen vaak op het gebruik van raamdoeken. Daar verkochten ze een set doeken om de ramen te wassen. Je hebt geen reinigings spul nodig en geen wisser.


Op de party waren ze erg prijzig: 3euro voor een was en een droog doek. Dus ik had ze niet gekocht. Maar nu vertelde een vriendin dat zij ook zoiets gebruikt en zij kon ze rechtstreeks bestellen dus goedkoper. Beperk al dat natte gedoe,tot het écht nodig is.


Bewerk de ramen met een modern synthetisch doekje. Ga in vertikale en horizontale richting een paar keer stevig over het glas en blinkend schoon zijn de ramen. Poetsdoek voor ramen Hoge vocht opname dankzij de Bamboe Droogdoek. Bamboedoek set ramen lappen met water Je onmisbaar doekje in je huis!


Van deze vezels worden de doeken gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts